Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jakby miał czekan i umiał go użyć to mógłby się zatrzymać w początkowej fazie ześlizgu?
Słyszałem, że jak już się zdąży rozpędzić to i czekan nie pomoże.
Miał tylko kutasa, ale nie zdążył mu stanąć, bo gdyby mu stanął to by jakoś wyhamował
O k***a grubo, tak mu skórę zdarlo że aż flaki prześwitują
Na końcu nagrania widać jak zjeżdża ten pierwszy i jest już na dole
Eeee chyba siniaki, wybroczyny bardziej niż flaki
Pięknie krzyczał "panie Boże, panie Boże, panie Boże"
I Bóg go nie uratował. Stąd wniosek, że:
a) Był grzesznikiem i spotkała go zasłużona kara boska.
b) Bóg nie istnieje.
(niepotrzebne skreślić, w zależności od poglądów)
a można raz w życiu wydać na raki i czekan..
Na Śnieżkę? Nie ten poziom. Wyśmialiby ich. Tam wystarczy zachować zdrowy rozsądek.
Foliarze widzę dalej się nie znudzili, 10 lat będą jeszcze pierdolic o Covidzie
która dawka w tym roku wariacie ?
Konfederuskom żal, że się skończyło, bo w szczycie histerii partia Korwinka i Grzesia B. miała 14% poparcia, a chwilę później im spadło do 5%.
I żeby mi tu jakiś zjeb nie wyjechał z dawkami - nie przyjąłem żadnej i uważam, że cała histeria była niepotrzebna, a nawet szkodliwa. Ale Konfiarzy i tak nienawidzę jak kacapów. Za całokształt.
Konfederuskom żal, że się skończyło, bo w szczycie histerii partia Korwinka i Grzesia B. miała 14% poparcia, a chwilę później im spadło do 5%.
I żeby mi tu jakiś zjeb nie wyjechał z dawkami - nie przyjąłem żadnej i uważam, że cała histeria była niepotrzebna, a nawet szkodliwa. Ale Konfiarzy i tak nienawidzę jak kacapów. Za całokształt.
kogo to gowno obchodzi
jesteś aż tak upośledzony że wszędzie wplatasz politykę?
ty pewnie przed spaniem sprawdzasz pod łóżkiem czy ci grzesiu braun się nie schował i cię nie chce wystraszyć
jebnij się w ten pusty głupi łeb
kogo to gowno obchodzi
jesteś aż tak upośledzony że wszędzie wplatasz politykę?
ty pewnie przed spaniem sprawdzasz pod łóżkiem czy ci grzesiu braun się nie schował i cię nie chce wystraszyć
jebnij się w ten pusty głupi łeb
Bez polityki nie byłoby Sadola. Tu każdy wpis o czarnych i Arabach jest polityczny, O Ukrainie i kacapii też, a przede wszystkim o żydowskich spiskach. Jeszcze nie zauważyłeś?
Foliarze widzę dalej się nie znudzili, 10 lat będą jeszcze pierdolic o Covidzie
Jak 20 lat temu ktoś mówił o chipach we łbie, to go prostaczkowie mieli za wariata. Teraz chip w mózgu tylko dla bogaczy - róbcie zapisy prostaczkowie, bo dla was zabraknie. To samo jak ze szczypawkami, w wiadomościach - niedobre celebryty biero szczypawki bez kolejki, zapisujta się bo zbraknie, towar deficytowy, tylko dla najlepszych.
Bez polityki nie byłoby Sadola. Tu każdy wpis o czarnych i Arabach jest polityczny, O Ukrainie i kacapii też, a przede wszystkim o żydowskich spiskach. Jeszcze nie zauważyłeś?
Wyluzuj wora, bo wracasz do starego pióra. Jeszcze się adminy zorientują czyje to konto i uschniesz z żalu nie mogąc wkurwiać tradycyjnych sadolników.
Wyluzuj wora, bo wracasz do starego pióra. Jeszcze się adminy zorientują czyje to konto i uschniesz z żalu nie mogąc wkurwiać tradycyjnych sadolników.
Mam to głęboko w dupie, jak widzisz. Ale chociaż wiem kto mnie podpierdala: taki jeden żałosny przegryw z bólami w tylniej części ciała. Widocznie to jedyna radość w jego gównianym życiu. A Angel nie lepszy, zamiast sprawdzić, blokuje choć aktywne konto zawsze mam tylko jedno. Chujowy portal, chujowa administracja.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów