Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nóż jest dokładnie tym samym co broń palna. Nawet gorszym narzędziem zbrodni. Efekt uśmiercenia osiąga się w tym samym czasie , co po strzale, a często szybciej. Nie trzeba zgrywać muszki ze szczerbinką, nie trzeba przeładowywać, nie ma limitu amunicji, tylko tyle uderzeń ile sił starczy w ręku. No i nie potrzeba żadnego zezwolenia na posiadanie. Każdy prokurator, sędzia i papuga, który tego nie rozumie, jest zwykłym debilem z Tworek.
Co za wysrywy. Noz, podobnie jak pistolet jest tylko narzedziem. Koniec. Jak zostanie uzyty, zalezy od uzytkownika. Nozem mozna kroic chleb i mozna poderznac gardlo, ale to zalezy tylko od trzymajacego ten noz. Jak bedziemy miec tak nasrane w glowach, to faktycanie doprowadzimy do sytuacji jaka juz jest w UK, gdzie noze sa banowane.
[ Dodano: 2024-07-13, 00:52 ]
BTW: Zajebista ścieżka dźwiękowa! ❤️
[ Dodano: 2024-07-13, 00:56 ]
Nóż jest dokładnie tym samym co broń palna. Nawet gorszym narzędziem zbrodni. Efekt uśmiercenia osiąga się w tym samym czasie , co po strzale, a często szybciej. Nie trzeba zgrywać muszki ze szczerbinką, nie trzeba przeładowywać, nie ma limitu amunicji, tylko tyle uderzeń ile sił starczy w ręku. No i nie potrzeba żadnego zezwolenia na posiadanie. Każdy prokurator, sędzia i papuga, który tego nie rozumie, jest zwykłym debilem z Tworek.
Nie mogę się z tobą zgodzić, gdyż jest jedna podstawowa różnica - z nożem musisz się zbliżyć do przeciwnika na odległość ręki, natomiast z broni palnej możesz strzelać z odległości. To ma ogromne znaczenie przy dużych różnicach wielkości/wysokości/masy pomiędzy dwoma stronami konfliktu.
Ojciec, czy młodszy brat? Przecież on jest dwa razy mniejszy od niej. 🤷♂️
BTW: Zajebista ścieżka dźwiękowa! ❤️
Nie mogę się z tobą zgodzić, gdyż jest jedna podstawowa różnica - z nożem musisz się zbliżyć do przeciwnika na odległość ręki, natomiast z broni palnej możesz strzelać z odległości. To ma ogromne znaczenie przy dużych różnicach wielkości/wysokości/masy pomiędzy dwoma stronami konfliktu.
Nie mogę się z Tobą zgodzić. Maczety i szable z gównostanów nie spełniają tego warunku.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów