📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Seat Ibiza Google Street View > 50.674219, 17.964792
s19.postimg.org/ydmbetzur/Screen_Shot_2013_06_15_at_11_44_45_AM.png
"Akcja" od 0:38.
x_ostry napisał/a:
hahaha jaki detektyw
ale na serio koleś to patałach w chuj -.- widac jakaś mała bogata pizdeczka ledwo co prawko zdane, szpan ibizą z chujowym wydechem i lampami " nie patrze gdzie jade to ruch uliczny dostosuje sie do mnie "
mała bogata pizeczka. po czym wnosisz? po tym, że jedzie ibizą za paręnaście tysięcy pln ?
No ludzie złoci no.
na pewno baba, facet takim pedalskim autem by nie jeździł
Wow, niezłym trzeba być no-lifem żeby na Google Street View szukać auta z filmiku ...
x_ostry napisał/a:
Sąsiad?
mieszkalem w tym miejscu bardzo dlugo, facet pojechal na pamiec, bo skrzyzowanie wczesniej jest pierwszenstwo na lewoskrecie to pewnie myslal, ze tutaj tez
mysle, ze niewiele to ma wspolnego ze szpanem
mysle, ze niewiele to ma wspolnego ze szpanem
Marcinxxxxx napisał/a:
I co zazdroscisz?
niby czego mam zazdrościć ? przepraszam jeśli Cie obraziłem, nic nie mam do pedałów dopóki nie wyłażą na ulice i demonstrują swoja sensualność
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów