Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Amerykanie i ich gowniane domki z drewna, a potem zdziwieni ze tornado zabralo.
drewniana altanka 10x wieksza niz jebane mieskano w wielkiej plycie. Drewniana altanka z ogrodkiem i czesto basenem. Drewniana altanka, ktora zostanie odbudowana w tydzien. Dziekuje
ile razy mozna mowic ze gdyby robili z cegly to takie tornado f4-f5 i tak by je rozjebalo, a budowanie z drewna jest szybsze i pewnie tansze.
Ta altanka to raczej nie była zespolona z podłożem.
Może na linki i śledzie jak namiot.
o ja jebie. januszowy frazes z lat 80 i początku 90'. ktoś tu się zatrzymał mentalnie w czechosłowacji ^^
o ja jebie. januszowy frazes z lat 80 i początku 90'. ktoś tu się zatrzymał mentalnie w czechosłowacji ^^
ale taka prawda ... stawiają z kantówek karton gipsu i papy a i jeszcze wełna termiczna... i naprawdę byle wiatr pół miasta znika a betonowe sklepy banki stoją setki lat ... do tego te wykładziny nawet w kiblu a potem pies smaruje dupskiem bo robale ma, lub szczasz po pijaku i lejesz... wykładzinę zmieniają raz na kilkanaście lat lub jak sprzedają lub jak dom porwała burza ...
ile razy mozna mowic ze gdyby robili z cegly to takie tornado f4-f5 i tak by je rozjebalo, a budowanie z drewna jest szybsze i pewnie tansze.
ale czy bezpieczne ??? kurwa ja szope na opał mam soldniejsza
chyba ze ma schron
drewniana altanka 10x wieksza niz jebane mieskano w wielkiej plycie. Drewniana altanka z ogrodkiem i czesto basenem. Drewniana altanka, ktora zostanie odbudowana w tydzien. Dziekuje
I zapewne wszystkie zniszczone sprzęty w altanie, również zostaną odkupione w tydzień.
I zapewne wszystkie zniszczone sprzęty w altanie, również zostaną odkupione w tydzień.
Hahaha
wiesz, ze istnieje cos takiego jak ubezpieczenie? Masz stary TV, tornado Ci rozjebie, dostajesz kase z ubezpieczenia jedziesz na zakupy - czegos jeszcze nie rozumiesz ?
ze zniszczonych sprzetow jeszcze pewnie Polacy wyciagneli sprawne czesci by opierdolic na internecie
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów