Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To w ogóle nie są wrony,tylko kruki i gołąb!Wrony są szare z czarnymi dodatkami!Szkoda ptaków..💔
Gawrooonnnn!
Jakieś dziwne te drzewo
Dwa razy większe niż wszystkie inne wokół. Dużo większe niż jebitny dom obok. Chyba fejk.
To w ogóle nie są wrony,tylko kruki i gołąb!Wrony są szare z czarnymi dodatkami!Szkoda ptaków..💔
Cudowna wiadomość. Doprawiłaś że reszta niedzieli będzie dla mnie pełna szczęścia. A nową wiedzę dzięki tobie zdobytą, przekuje w złoto.
Cudowna wiadomość. Doprawiłaś że reszta niedzieli będzie dla mnie pełna szczęścia. A nową wiedzę dzięki tobie zdobytą, przekuje w złoto.
Przykro mi. Może zamiast przypierdalac się do ludzi w internecie powinnaś iść na spacer czy coś? Szydełkowanie? Kup sobie termomixa i ciesz się szerokim wachlarzem możliwości tego niemieckiego cudu techniki kulinarnej.
@
Przykro mi. Może zamiast przypierdalac się do ludzi w internecie powinnaś iść na spacer czy coś? Szydełkowanie? Kup sobie termomixa i ciesz się szerokim wachlarzem możliwości tego niemieckiego cudu techniki kulinarnej.
Nie bądż taki cwany i nie odwracaj kota ogonem!TO JEST O TOBIE!😁Szydełkować nawet potrafię;zrobiłabym ci..siateczkowy,gustowny woreczek na jaja,ale..ich nie masz!😁😁😁 PRZYPIERDALAJ SIĘ DALEJ,ALE NIE DO MNIE BO ZAROBISZ KOLEJNE OSTRZEŻENIE!
Nie bądż taki cwany i nie odwracaj kota ogonem!TO JEST O TOBIE!😁Szydełkować nawet potrafię;zrobiłabym ci..siateczkowy,gustowny woreczek na jaja,ale..ich nie masz!😁😁😁 PRZYPIERDALAJ SIĘ DALEJ,ALE NIE DO MNIE BO ZAROBISZ KOLEJNE OSTRZEŻENIE!
Jasne, a co termomixem? Rozważysz? Zarobię? O co? Nie przypierdalam się tylko stwierdzam fakt. No a jak bym napisał iż „myślę że jesteś zjebana”. To nie łamanie regulaminu bo Cię nie obrażam, a tylko informuję co myślę (do czego mam z resztą konstytucyjne prawo). Inny przykład : „moim zdaniem Polska spierdoliła dając Ukraińcom tak szerokie prawa bo oni jak zwierzęta się zachowują”. Ty masz problem bo nie spełniam twoich oczekiwań i piszę coś w twoim mniemaniu. A jak myślisz ile mnie obchodzi co myślisz Krystyna?
Jasne, a co termomixem? Rozważysz? Zarobię? O co? Nie przypierdalam się tylko stwierdzam fakt. No a jak bym napisał iż „myślę że jesteś zjebana”. To nie łamanie regulaminu bo Cię nie obrażam, a tylko informuję co myślę (do czego mam z resztą konstytucyjne prawo). Inny przykład : „moim zdaniem Polska spierdoliła dając Ukraińcom tak szerokie prawa bo oni jak zwierzęta się zachowują”. Ty masz problem bo nie spełniam twoich oczekiwań i piszę coś w twoim mniemaniu. A jak myślisz ile mnie obchodzi co myślisz Krystyna?
Mam dla ciebie jedną i tę samą odpowiedż;z dobrą radą:ZEJDŻ ZE MNIE,prostatniku! Spuszczaj swoje stalkujące szczyny na kogoś innego!BEZ ODBIORU!
P.S....i nie POCHLEBIAJ SOBIE!Ty nie myślisz! Ty cierpisz,gdy nie znajdujesz sobie jakiejś ofiary!Kiedyś..poradziłabym ci,żebyś..zatrudnił się jako kat..w więziennym wykonywaniu wyroków śmierci,ale dziś tej frajdy nie uświadczysz..Boli;tak,że musisz odreagowywać w necie!C.B.D.O.! 😁😁😁Aaaa...usłyszeć od takiego psychola,że "JESTEM ZJEBANA"-to nie obraza,TYLKO NOBILITACJA!😜😜😜
Mam dla ciebie jedną i tę samą odpowiedż;z dobrą radą:ZEJDŻ ZE MNIE,prostatniku! Spuszczaj swoje stalkujące szczyny na kogoś innego!BEZ ODBIORU!
P.S....i nie POCHLEBIAJ SOBIE!Ty nie myślisz! Ty cierpisz,gdy nie znajdujesz sobie jakiejś ofiary!Kiedyś..poradziłabym ci,żebyś..zatrudnił się jako kat..w więziennym wykonywaniu wyroków śmierci,ale dziś tej frajdy nie uświadczysz..Boli;tak,że musisz odreagowywać w necie!C.B.D.O.! 😁😁😁Aaaa...usłyszeć od takiego psychola,że "JESTEM ZJEBANA"-to nie obraza,TYLKO NOBILITACJA!😜😜😜
Nie, nie, jeszcze raz nie. Nie. Napisałem że jesteś zjebana, Krycha czytaj ze zrozumieniem. Frajdę mam zupełnie wyborną bez bycia katem.
@: Kruki mają specyficzną budowę dzioba, zupełnie inną niż pozostałe z tej rodziny, poza tym kruki są naprawdę potężnymi ptakami. Większość ludzi mimo że jest o tym przekonana to tak naprawdę kruków na oczy nie widziała.
Tu ludzie nawet gawrona od wrony nie odróżniają, więc czego Ty oczekujesz? Niektórzy pewnie wróbla od jaskółki by nie odróżnili, to jak mają kruka rozpoznać.
Zresztą nasze kruki unikają ludzi, ale jak jeszcze zimy były zimami, a śnieg to nie była atrakcja 48-godzinna to można było od czasu do czasu w mieście jakiegoś spotkać jak z głodu zbłądził.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów