📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
8 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
52 minuty temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dżepetto napisał/a:
Fejk, tam była podłożona bomba i tyle.
No, taka złożona z 40 pączków. Bomba kaloryczna.
mw23ja napisał/a:
Idę ścieżką na parking a wrony z drzew spadają po piorunku
Na przedostatnim zdjęciu jest najdziwniejsza wrona jaką widziałem. Na Podlasiu zwykle rzeczy nie dzieją się zbyt często.
baronturbina napisał/a:
Na przedostatnim zdjęciu jest najdziwniejsza wrona jaką widziałem. Na Podlasiu zwykle rzeczy nie dzieją się zbyt często.
No albonos
@mw23ja: Ten na przedostatnim zdjęciu to raczej grzywacz wnioskując po białych lamówkach na skrzydłach. Z ciekawostek to grzywacze są największymi gołębiami w Polsce.
@ZamiastLiściKomuniści: no jak już chcemy być perfecto to te czarne to były gawrony i pewnie są pod ochroną a jak się spotka 3 martwe w kupie to trzeba sanepid powiadomić. Istota wydarzenia to jednak okoliczność że pod tym drzewem (dąb szypułkowy) stałem 2 minuty przed piorunkiem...
CZY na przyszłość po piorunie można głębia na. Rosół zwinąć z ulicy czy też te latające szczury dla kota się nawet nie nadają
[ Dodano 2024-07-07, 14:45 ]
@smc: właśnie pani psycholog mnie wtedy prostowała mentalne i nawrócony jak po konfesjonale nie wpadłem nawet na pomysł żeby zawinąć w kieszeń
[ Dodano 2024-07-07, 14:45 ]
@smc: właśnie pani psycholog mnie wtedy prostowała mentalne i nawrócony jak po konfesjonale nie wpadłem nawet na pomysł żeby zawinąć w kieszeń
mw23ja napisał/a:
@: no jak już chcemy być perfecto to te czarne to były gawrony i pewnie są pod ochroną a jak się spotka 3 martwe w kupie to trzeba sanepid powiadomić. Istota wydarzenia to jednak okoliczność że pod tym drzewem (dąb szypułkowy) stałem 2 minuty przed piorunkiem...
A żeby było jeszcze dokładniej to ten na ostatnim zdjęciu to miał Darek na imię. Urodzony w 2023. Nie ukończył podstawówki.
baronturbina napisał/a:
A żeby było jeszcze dokładniej to ten na ostatnim zdjęciu to miał Darek na imię. Urodzony w 2023. Nie ukończył podstawówki.
Cześć jego pamięci
baronturbina napisał/a:
To w ogóle nie są wrony,tylko kruki i gołąb!Wrony są szare z czarnymi dodatkami!Szkoda ptaków..💔
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów