📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Mógł więcej napierdolić. Przeładowany w chuj, oto przyczyna.
Mylisz się. Otwarte drzwi były najdalej wysuniętym elementem, pełniły one funkcję przeciwwagi. Ich zamknięcie nie mogło skończyć się inaczej niż utratą równowagi, a w konsekwencji wywróceniem składu.
- Rząd mówi jedno, prezes drugie. Będzie zmiana przepisów, czy nie będzie?
- No, najprawdopodobniej będzie. Ale poczekajmy, od początku. Rząd jeszcze wczoraj rzeczywiście był nieugięty. Nasza reporterka pytała wczoraj w południe w Ministerstwie Środowiska wprost "czy będzie zmiana?", usłyszała "nie". A wieczorem... niespodzianka!
- Ja pierdole!
- No, najprawdopodobniej będzie. Ale poczekajmy, od początku. Rząd jeszcze wczoraj rzeczywiście był nieugięty. Nasza reporterka pytała wczoraj w południe w Ministerstwie Środowiska wprost "czy będzie zmiana?", usłyszała "nie". A wieczorem... niespodzianka!
- Ja pierdole!
Sunday napisał/a:
- Rząd mówi jedno, prezes drugie. Będzie zmiana przepisów, czy nie będzie?
- Ja pierdole!
Dżentelmen przed południem nie pije...
Wystarczy się przyjrzeć że przewrót rozpoczął się przed zamykaniem drzwi.
znowu wróciłem na sadolaCytat:
Wystarczy się przyjrzeć że przewrót rozpoczął się przed zamykaniem drzwi.
Pierdolisz, to przez drzwi.
Wina tego że piasek był zbyt mokry przez co nie zasunął się i cała masa została na samej górze a Wy tu pierdolicie coś o przeładowaniu.
"Wina tego że piasek był zbyt mokry przez co nie zasunął się i cała masa została na samej górze a Wy tu pierdolicie coś o przeładowaniu." Chcą udowodnić, iż się nie znają a istnieją w społeczeństwie sadola
Nawierzchnia była krzywa, a podwozie było złe. Przepraszam. Podwozie było krzywe, a nawierzchnia była zła. No coś było złe tyle wiem.
I'm From Crime City
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów