Wiem że pewnie temat dubstepu już wam się znudził , sam też nie przepadam za tym nurtem muzycznym ( tak ignoranci tonalnie, jak się okazuje dubstep też można zagrać na instrumentach więc nie srajcie ogniem, że to nie muzyka), Ale technologia jaką dysponują Ci kolesie mnie zaciekawiła a moment w 5:43 mnie rozwalił kupie sobie takie coś i będę straszył sąsiadów
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jeśli myślisz, że robisz coś dobrze znajdzie się jakiś azjata który robi to lepiej.
Nosz kurwa, gdybym nie słyszał oryginału, to bym pomyślał:
- Niezły rock napierdalają! Ale PIWO i tak będzie
- Niezły rock napierdalają! Ale PIWO i tak będzie
Fake akurat kawalek z 5:43 mam na kompie, dodal tylko ''Ryk Jelenia'' hehe tak zagrac to kazdy moze jak leci playback
Ludzie grający w Guitar Hero mają większe umiejętności muzyczne niż oni.
Mathiuser napisał/a:
Ludzie grający w Guitar Hero mają większe umiejętności muzyczne niż oni.
Pewnie kurwa umiesz lepiej Beethovenie za dychę :/
Koleś napierdziela w perkusję i nie wytwarzają się żadne dźwięki.... coś chyba tu nie tak
Przynajmniej grają na instrumentach, a nie tylko przyciskają guziki w samplerach
vass napisał/a:
Zrób takie samplery i je tak wystukaj jak to robią ci muzycyPrzynajmniej grają na instrumentach, a nie tylko przyciskają guziki w samplerach
DUBSTEP wywodzi się z DnB ale to co oni grają to nie jest mimo wszystko dubstep
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów