.
Jakby ktoś chciał więcej materiału, nie piszę.
Posiadam troszkę więcej fotek i filmów osobistych;)
Widzisz smutas. Była zasadnicza służba i facet wyglądał jak facet i sie tak zachowywał. Teraz gdzie nie spojrzysz szerzy się pedalstwo i hipsterstwo. Teraz weź załóż że przyjdzie godzina W i taki leszcz w rurkach będzie musiał.... szkoda gadać. Ogólnie wk***ia mnie to że ludzie jeżdżą po wojsku nic o nim nie wiedząc. Popatrz na komentarze które niedługo się tutaj pojawią. Dodane przez gimbazę i rurkowców jakie to my straszni jesteśmy i że oni nie pójdą do woja.... Spytaj ojca/dziadka jak kiedyś wojsko wyglądało....
Już niedługo wrócą czasu zasadniczej służby i większość sadoli doświadczy tego zjawiska na własnej skórze...
Chciałbym, ale kurwa nie będzie mi dane...
oczywiście z wykształceniem....
Zawsze możesz iść do zawodowej jak ja albo jako ochotnik na zasadniczą. Ludzi potrzebują w wojsku... oczywiście z wykształceniem....
Sam chce isc do wojska tylko pytanie dalej szeregowi po jednosce tylko biegaja czy zmienili to ? :o Tzn slyszalem ze kiedys za zasadniczej duzo lepiej szkolili jak to wyglada dzis ?
dla ciebie to może być pozorna ułomność, a w boju może decydować. Swojego czasu starałem się do speców za wzrok mnie udupili (brak widzenia przestrzennego) w styczniu robię sobie oczy laserem i 3 podejście będzie ;DDawno bym to zrobił, gdyby mi sk***ysyny nie dali kat. D...
Śmiech szaleńca mnie ogarniał, gdy wyszedłem z komisji i widziałem jak chuderlawym, kurduplowatym niedojdom, co by się pod ciężarem hełmu wywalali dawali A, a mi z pozoru zdrowemu z niewielką zdrowotną ułomnością, która nijak nie przeszkadza mi w jakimkolwiek funkcjonowaniu, dali D...