18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 19:54
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:14
Dwa humory
S................i • 2013-12-09, 0:22
Własne i jestem z tego dumny

Niewidomy w sklepie rowerowym:
-Czy mogę Panu w czymś doradzić?
- Nie dziękuję! Nie widzę tutaj niczego dla siebie.

Auschwitz i Władysław Bartoszewski.
- Panie SSmanie.
- Czego?!
- Boli mnie głowa i chyba mam gorączkę.
- Dobrze Włodek, możesz iść do domu.
Zgłoś
Wpis zawiera treści oznaczone jako przeznaczone dla dorosłych, kontrowersyjne lub niezweryfikowane
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis
wysio 2013-12-09, 0:52 8
Może kogoś rozśmieszy.

Ja się tylko przypierdolę do Włodka, czyli Włodzimierza. Jebnij tam "a" zamiast "o" i będzie pięknie i estetycznie, choć wciąż niezbyt śmiesznie.
Zgłoś
a................m 2013-12-09, 1:21 3
zajebiscie żeś to wymyslil. prawie smieszne
Zgłoś
D................k 2013-12-09, 7:39 5
Niestety, nie masz talentu. Wracaj do łopaty.
Zgłoś
S................i 2013-12-09, 10:38
Doktorancik napisał/a:

Niestety, nie masz talentu. Wracaj do łopaty.

Chętnie wrócę, ale łopatę pożyczyłem Tobie, bo żona kazała żebyś wykopał rów od drzewa do końca dnia.
Zgłoś
BongMan 2013-12-09, 12:28 27
Jeśli chodzi o Bartoszewskiego, to poczytajcie, pierdolone bezmózgie gimbusy, trochę książek o tej tematyce. Choćby "pięć lat kacetu" Stanisława Grzesiuka. Jest tam opisane, że niejednokrotnie wypuszczali ludzi z obozów (w tym przypadków było to w Dachau i Mauthausen), więc tulcie ryje i okażcie trochę szacunku dla człowieka, który jest od was starszy, mądrzejszy i przeżył coś, przy czym wy byście się zesrali pierwszego dnia, leszcze.

Nie zapomnij o grzebieniu, ty pierdolony jeleniu.
Fazi

Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Zgłoś
Zarammoth 2013-12-09, 14:03
Bongman dobrze prawi.

Zgłoś
tds1974 2013-12-09, 15:52 1
Ojciec Jerzego Stuhra został wypuszczony podobnie jak Bartoszewski. Trzeba być antypolskim ścierwem, żeby rozpowszechniać tego typu dowcipy...

Zgłoś
smuzg 2013-12-09, 19:34
Gdybyś nie napisał, że to Twoje to nawet by to było.... Nie, jednak nie jest to zabawne.
Zgłoś
hudziel 2013-12-09, 19:41 15

z tego tematu więc nie do końca własne sadistic.pl/przygody-profesora-vol-2-vt247420.htm

Chcę zostać księdzem jak mój ojciec.
Zgłoś
~LeweOkoSaurona 2013-12-09, 21:11 5
BongMan, nie pierdol. Bartoszewski to taki sam "wielki człowiek", jak Mazowiecki i cała reszta... zgodzę się z tym, że jest stary i może swoje w życiu przeżył, ale nie on jeden.

Chcesz dołączyć do elitarnej grupy ~Sadystów? Złóż podanie już dziś.
Zgłoś
Vietor 2013-12-09, 21:26 11
BongMan napisał/a:

Jeśli chodzi o Bartoszewskiego, to poczytajcie, pierdolone bezmózgie gimbusy, trochę książek o tej tematyce. Choćby "pięć lat kacetu" Stanisława Grzesiuka. Jest tam opisane, że niejednokrotnie wypuszczali ludzi z obozów (w tym przypadków było to w Dachau i Mauthausen), więc tulcie ryje i okażcie trochę szacunku dla człowieka, który jest od was starszy, mądrzejszy i przeżył coś, przy czym wy byście się zesrali pierwszego dnia, leszcze.

buhahahahahahahahaha. ok, koniec śmiechu. bonguś, pierdolisz teraz jak potłuczony wazon. jeszcze napisz, że przecież byłeś obok tego żyda w obozie, skoro byłeś pracownikiem śmieciarki, kosmonautą i chuj wie kim jeszcze.

Fatum Vestri Vita
Zgłoś
BongMan 2013-12-09, 21:27 8
Czegokolwiek by nie zrobił, to przeżył z rąk szwabstwa istne piekło i nikomu kto nie przeżył tego samego nie wolno go oceniać, a już na pewno nie jakiemuś smarkatemu zasrańcowi w internecie.

Nie zapomnij o grzebieniu, ty pierdolony jeleniu.
Fazi

Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Zgłoś
CrashDW 2013-12-09, 22:21 2
ten drugi mnie pozamiatał
Zgłoś
15243 2013-12-09, 22:25 3
Uwielbiam kawały o bartoszewskim i te komiksy :d
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów