Ostatnio leżę po wszystkim z dziewczyną. Zmęczony jak cholera, ale staram się zebrać siły na powtórkę... Kiedy uznałem, że jestem gotów, mówię do niej seksownym tonem:
- Jeśli masz ochotę, możemy cofnąć trochę taśmę i zrobić replay...
Ona równie seksownie:
- Do którego momentu?
- Do którego zechcesz...
Ona patrzy na mnie, spogląda na godzinę w telefonie, ślicznie się uśmiecha i mówi:
- W takim razie... ubieramy się?
Feel like Casanova.
Druga historia jest z czasów, kiedy dopiero zaczynałem zabawę z dziewczynami, czyli ładnych parę lat temu. Leżę z ówczesną samicą w łóżku (już nie pierwszy raz) i naszła mnie straszna ochota, by namówić ją na oral, czego wtedy jeszcze nie znałem. Kiedy tylko wsunęła mi rękę za pasek, mówię powoli, ważąc każde słowo i stresując się przy tym piekielnie:
- Wiesz Kochanie... Mogłabyś go... delikatnie zwilżyć, bym poczuł się tak, jakby był... Tam gdzie jego miejsce...
Ona, po chwili ciszy, delikatnym tonem, wyciągając rękę zza mojego paska:
- Dziś jego miejsce jest w spodniach.
Feel like slipper.
PS: Wyścig hejtujących gimbusów z przetartą skórą na dłoni, z tekstami typu "Ty widziałeś kobietę! Chyba moją starą"... Za 3... 2... 1...
- Jeśli masz ochotę, możemy cofnąć trochę taśmę i zrobić replay...
Ona równie seksownie:
- Do którego momentu?
- Do którego zechcesz...
Ona patrzy na mnie, spogląda na godzinę w telefonie, ślicznie się uśmiecha i mówi:
- W takim razie... ubieramy się?
Feel like Casanova.
Druga historia jest z czasów, kiedy dopiero zaczynałem zabawę z dziewczynami, czyli ładnych parę lat temu. Leżę z ówczesną samicą w łóżku (już nie pierwszy raz) i naszła mnie straszna ochota, by namówić ją na oral, czego wtedy jeszcze nie znałem. Kiedy tylko wsunęła mi rękę za pasek, mówię powoli, ważąc każde słowo i stresując się przy tym piekielnie:
- Wiesz Kochanie... Mogłabyś go... delikatnie zwilżyć, bym poczuł się tak, jakby był... Tam gdzie jego miejsce...
Ona, po chwili ciszy, delikatnym tonem, wyciągając rękę zza mojego paska:
- Dziś jego miejsce jest w spodniach.
Feel like slipper.
PS: Wyścig hejtujących gimbusów z przetartą skórą na dłoni, z tekstami typu "Ty widziałeś kobietę! Chyba moją starą"... Za 3... 2... 1...
Wpis zawiera treści oznaczone jako przeznaczone dla dorosłych, kontrowersyjne lub niezweryfikowane
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis