Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:35
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-27, 17:56
🇬🇧  English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Support us

🇵🇱  Polska wersja
Hello guest,

We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers.
Thank you for your support!

Support us with PayPal
 already done / not interested
Guidenmorg 2024-11-30, 19:14
Ten pierwszy zrobił to specjalnie
Zgłoś
mazga50 2024-11-30, 20:01 1
Dziadka wmurowało w jezdnię na drugim filmie?
Zgłoś
jacapro 2024-11-30, 20:35 1
Głupia pizda, dziwne że w większości takich sytuacji widzimy kobiety...
Zgłoś
Mirek19850509 2024-11-30, 21:19
Tylko jeden osobnik ma mózg w tej akcji gość w kamizelce dzwoni po karetkę , gowniak może mieć polamane zebra , i szkity a matka powinna mieć zakaz rozmnażania huj że kierowca dziadek nie ogarnol ona nie ogarnęła że auto nie zaczęło hamować , sytuacja prosta baba do utylizacji!!!
Zgłoś
Jacson 2024-11-30, 21:24
Głupia koza weszła pod samochód.
Zgłoś
Hiziaa 2024-11-30, 23:30
Nome napisał/a:

ten pierdolony dziadyga, jak można nie zatrzymać się jak dziecko idzie, co za chuj
jesteś rodzicem, wiesz jak to jest mieć oczy naokoło głowy 24 h na dobę?
bardzo wątpię, ja swojej pilnowałam jak mogłam, ale też parę razy było groźnie, bo człowiek wszystkiego nie przewidzi i jest tylko człowiekiem, kiedyś wsiadłam z małą do pociągu, taki stary skład, co można było drzwi otworzyć, wsiadłam z dzieckiem na ręku, postawiłam małą przy drzwiach do przedziału i próbowałam otworzyć drzwi, w tym momencie pociąg ruszył, a chuj przy drzwiach otworzył drzwi, mała się zachwiała i poleciała na otwarte drzwi w ostatnim momencie ja złapałam, a ten chuj stał podparty i się głupio uśmiechał... do tej pory nie mogę o tym zapomnieć, matka musi wszystko ogarnąć, a takie chuje siedzą na sadolu i pierdolą, jacy są super, miał chuj obowiązek się zatrzymać przed przejściem, miał, ale miał to w dupie, bo jest wieki chuj i co mu zrobisz, ale winna matka

Zanim zaczniesz sapać to się przyjrzyj co ta matka odwaliła. Zauważyła, że nadjeżdża auto, puściła dzieciaka a sama odskoczyła do tyłu. Gdyby tępa dzida pociągnęła dzieciaka za sobą to nic by się nie stało. I druga sprawa, zanim najpierw zobaczyć co z dzieckiem to nie, trzeba nakrzyczeć na kierowcę. Kretynka.
Zgłoś
Pilot-latawca 2024-12-01, 0:00
Co za ścierwojad!!! Sama dzieciaka pod cieniasa wprowadziła i jeszcze do tego zamiast odrazu pielucharza ratować, to drzwi w aucie chce wyrwać!!! Kurwa, tempa dzida być to musi!!!
Zgłoś
user1212 2024-12-01, 9:08
35i napisał/a:

Co do drugiego filmu, to niezły wysyp debili na portalu. Jeżeli typ z Kangoo się zatrzymał przed przejściem, to chyba logiczne, że jest jakiś pieszy i typ z Seicento z automatu powinien się zatrzymać nawet nie widząc pieszych.

Logicznym jest ze pieszy nie wchodzi bezpośrednio pod nadjezdzajacy pojazd. To czy kierowca Seicento zachował szczególną ostrożność i czy zwolnił przed przejściem to już inna sprawa. Winny "bachor" a raczej opiekun, bo kierowcy nie dał szans na reakcje...
Zgłoś
Optimex 2024-12-01, 11:25
Uwaga udostępniam dla wszystkich tajny LIFEHACK 😁
: żeby nigdy nie zostać potrąconym na pasach wystarczy nie wypierdalać się pod nadjeżdżające auto 😉

Nie dziękujcie 😁
Zgłoś
darek1234 2024-12-01, 11:38 1
arnoldgolonka napisał/a:

Brawo PIS! Zajebiste te przepisy! Razem z pierwszeństwem niektórzy dostali od razu nieśmiertelność.

Pierdnij i Spocznij to największa chujoza w naszym kraju, może większa jest jeszcze Konfa, ale co ty bredzisz, jakie nowe przepisy?! Nic się nie zmieniło, tylko pisowskie moczymordy typu Szymczak, chcąc zaistnieć w mediach, wprowadzili ludzi w błąd. Od razu powiem, że i w jednym i w drugim przypadku winni są kierowcy. W pierwszym przypadku dodatkowo synek, który wskoczył przed jadący samochód

user1212 napisał/a:

Logicznym jest ze pieszy nie wchodzi bezpośrednio pod nadjezdzajacy pojazd. To czy kierowca Seicento zachował szczególną ostrożność i czy zwolnił przed przejściem to już inna sprawa. Winny "bachor" a raczej opiekun, bo kierowcy nie dał szans na reakcje...

Ja cię proszę, nie komentuj, bo nie masz pojęcia. Winny jest wyłącznie kierowca Seicento
Zgłoś
Machut01 2024-12-01, 13:07
Nome napisał/a:

ten pierdolony dziadyga, jak można nie zatrzymać się jak dziecko idzie, co za chuj
jesteś rodzicem, wiesz jak to jest mieć oczy naokoło głowy 24 h na dobę?
bardzo wątpię, ja swojej pilnowałam jak mogłam, ale też parę razy było groźnie, bo człowiek wszystkiego nie przewidzi i jest tylko człowiekiem, kiedyś wsiadłam z małą do pociągu, taki stary skład, co można było drzwi otworzyć, wsiadłam z dzieckiem na ręku, postawiłam małą przy drzwiach do przedziału i próbowałam otworzyć drzwi, w tym momencie pociąg ruszył, a chuj przy drzwiach otworzył drzwi, mała się zachwiała i poleciała na otwarte drzwi w ostatnim momencie ja złapałam, a ten chuj stał podparty i się głupio uśmiechał... do tej pory nie mogę o tym zapomnieć, matka musi wszystko ogarnąć, a takie chuje siedzą na sadolu i pierdolą, jacy są super, miał chuj obowiązek się zatrzymać przed przejściem, miał, ale miał to w dupie, bo jest wieki chuj i co mu zrobisz, ale winna matka

Jeśli nie potrafisz upilnować własnego kaszojada na 1m2 to jak sobie dajesz radę na otwartej przestrzeni
Zgłoś
Traba 2024-12-01, 23:26
Ach te piękne polskie prawo. Takie nie za mądre nie za bezpieczne, a takie polskie, aby wszystkich wkurwi i na puścić jednych na drugich
Zgłoś
majeńka 2024-12-02, 2:14 1
Nome napisał/a:

nie jestem pewna czy to była matka, mogła być opiekunka, widać, że dzieciak robił fochy przy przejściu, matki mają to przetrenowane, za łapę i niech się drze po drugiej stronie, więc możliwe, że to nie matka, ale pewna nie jestem, ale w żadnym razie nie zdejmuje to winy z kierowcy, ani nie sprawia że pojeby na sadolu są mniej pojebane

Matki miały to przetrenowane w minionych czasach. Jeszcze dawniej, kiedy to ja byłam dzieckiem, dostawało się klapa co eliminowało fochy całkowicie.

W podziale na pokolenia matki (to "kohorty demograficzne" nie pokolenia, mniej więcej co pół pokolenia):
- boomerzy: dupobicie, dzieciak idzie, i potem w domu siedzi schowany i płacze (tak ja miałam)
- gen X: za łapę i niech się drze po drugiej stronie (tak jak mówisz)
- milenialsi: wychowanie bezstresowe, matka zupełnie bezradna
- gen Z: na szczęście nie mam takich znajomych więc nie wiem (siedzę przy kompie 100% asocjalnie)
- gen alpha: najstarsi mają 14 lat, więc dopiero pierwsze patologiczne mamusie wchodzą do gry

Gen X przechodzą właśnie menopauzę, tak więc dzisiejsze mamusie nie potrafią kontrolować dzieciaka.

1.XI — niech będzie i twoim świętem!
Zgłoś
Nome 2024-12-02, 2:19 1
majeńka napisał/a:

(siedzę przy kompie 100% asocjalnie)

ja też na stare lata zrobiłam się asocjalna
Zgłoś
Tobiahus96 Wczoraj 9:35
arnoldgolonka napisał/a:

Brawo PIS! Zajebiste te przepisy! Razem z pierwszeństwem niektórzy dostali od razu nieśmiertelność.

Zamknij mordę i idź z tymi swoimi politycznymi wysrywami gdzie indziej.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem