Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Siriuz to nie tylko komiczna ruska onuca, ale też kliniczny przypadek nieuleczalnego incela. Pogarda dla kobiet to jego religia.
Tłuk jesteś niezły i do pary z maleńką, bo to ona napisała "Dziołchy inteligencją nie grzeszą". Ja słowem nie napisałem nic o kobietach
O lewakach pisałem, i potwierdzasz tylko, że lewacy to imbecyle.
Nie! Babsko jechało środkiem i zmieniło pas nie upewniwszy się czy nie jedzie pojazd na lewym. A kierowca Dodge'a ratował się awaryjnym.
Mylisz się, zjechała, albo raczej zaczęła zjeżdżać na środkowy, a później wróciła na lewy. Manewr godny baby, co nie znaczy, że idiota zapierdalający z tyłu sam sobie nie jest winien.
aŁtoZDrada, no ja pierdole!
a no "ałtozdrada" taką funkcję baba też ma, więc opis pasuje
Nie! Babsko jechało środkiem i zmieniło pas nie upewniwszy się czy nie jedzie pojazd na lewym. A kierowca Dodge'a ratował się awaryjnym.
Halo, moment. Co znaczy ratował się pasem awaryjnym? Powinien ratować się hamulcem. Tu widać, że wręcz dodał gazu. Nie widać na filmie, aby wyskoczyły mu przed maskę. Równie dobrze mógł też jechać tym skrajnym lewym (awaryjnym lub kończącym się - nie wiadomo) i chcieć wskoczyć na prawy, a wtedy one miały pierwszeństwo, bo prawa ręka. Nawet gdyby, wyskoczyły mu przed maskę, to nadal nie jest bezpośrednią przyczyną wypadku. Skoro nie hamował, to głąb i/lub jechał za szybko.
O lewakach pisałem, i potwierdzasz tylko, że lewacy to imbecyle.
Myślę, że się grubo mylisz. Lewacy popierdalają elektrycznymi hulajnogami albo rowerami w tych pedzialskich, obcisłych lycrach. Najgorsze zmory dróg i autostrad (w szczególności autostrad) to bardzo prawaccy kierowcy tirów, w których wiszą lampki choinkowe, flagi i godła polski, obrazki z Maryjką i różańce obowiązkowo.
Taa, jeszcze powinien zapytać czy może wyprzedzić i nie urazi ich uczuć, ale po uprzednim upewnieniu się jakie są ich zaimki. Wysłać całe lewactwo do Australii i niech tam sobie budują swój raj.
A murzynow i resztę ciapanych do Afryki. Jaki świat wtedy stałby się lepszy i bezpieczniejszy ech
Głupie cipy jechały dość długo tym pasem, wręcz się zasiedziały na nim, a typowi się chyba śpieszyło, ale nie dość mocno aby żwawiej je wyprzedzić
Myślę, że się grubo mylisz. Lewacy popierdalają elektrycznymi hulajnogami albo rowerami w tych pedzialskich, obcisłych lycrach. Najgorsze zmory dróg i autostrad (w szczególności autostrad) to bardzo prawaccy kierowcy tirów, w których wiszą lampki choinkowe, flagi i godła polski, obrazki z Maryjką i różańce obowiązkowo.
Nie ma lewaków w TIRach, bo lewacy to tylko bydło hodowlane, które myśli że mięsko i warzywka pochodzą z supermarketu a prąd elektryczny z gniazdka. Lewacy to głównie albo kobiety, albo zniewieściałe korpo myszy.
jezeli widzial cos takiego to powinnien zwolnic i tyle
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów