Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.Czy on ich przypadkiem nie wyprzedzał pasem awaryjnym albo kończącym się pasem włączeniowym? Przecież pachołki tam stoją, ciągła żółta linia, chyba nie służy taki pas do wyprzedzania.... Głupie pipy na lewym zawsze są wkurzające, ale tu chyba nie są winne.
Nie! Babsko jechało środkiem i zmieniło pas nie upewniwszy się
I tu mamy przykład pisania zupełnie z dupy według wytycznych waszej firmy.Taa, jeszcze powinien zapytać czy może wyprzedzić i nie urazi ich uczuć, ale po uprzednim upewnieniu się jakie są ich zaimki. Wysłać całe lewactwo do Australii i niech tam sobie budują swój raj.
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.I tu mamy przykład pisania zupełnie z dupy według wytycznych waszej firmy.
Dziołchy inteligencją nie grzeszą, ale skąd wziąłeś zaimki czy lewactwo?
Stąd dziołcho, że tylko lewactwo ma problem z samochodami i nie potrafi ogarnąć podstawowych zasad na drodze, a już najbardziej charakterystyczne jest dla nich obwinianie wszystkich w koło za ich własne spierdolenie i niepowodzenia. Potrafisz czasem napisać o dziwno, że jestem bystry, więc przyjmij może, że nie zawsze jak nie jesteś w stanie połączyć kropek oznacza, że piszę od rzeczy.