📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Co kieruje takimi młotami ? Przecież raczej nie chodzi o te kilka baksow ? Szukają adrenaliny ?
Hmm on tak zatkała buzie jak moja była jak jej strzeliłem ciepłym mleczkiem XD Przypadek? Nie sądzę...
Mózg zaklejony spermą od murzynów to co się spodziwać racjonalnego myślenia.
tarpan napisał/a:
Mózg zaklejony spermą od murzynów to co się spodziwać racjonalnego myślenia.
o chuj ci chodzi? przecież dobrze trzymała ten szlaban....
Zamiast zapłacić piątaka za wyjazd teraz zapłaci 100 razy tyle za naprawę.... Nie ma to jak być oszczędnym.
Nie dość że baba głupia, to jeszcze ruda. Kumulacja!
Aprilman napisał/a:
Zamiast zapłacić piątaka za wyjazd teraz zapłaci 100 razy tyle za naprawę.... Nie ma to jak być oszczędnym.
widzę że ty chyba masz internet od niedawna . jeszcze dużo przed tobą
Artixxxx napisał/a:
widzę że ty chyba masz internet od niedawna . jeszcze dużo przed tobą
Ha! Ja Internet już mam, a ty słownika interpunkcji dalej na oczy nie widziałeś.
Mąż kupił auto piździe i pewnie też je tankuje za nią, a ona jako, że jest princess, to ma ewentualnie kartę płatniczą/kredytową. Może to wiele osób zdziwi, ale płatność zbliżeniowa w stanach pojawiła się chyba po nas, tam w wielu miastach w takich parkingach dalej trzeba wjebać monety. Princessa nie używa monet
kurwa ca za tepe cipy. jak kurwa wiekszosc tych puszczalskich wytartych moczem psa szmat
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów