Szacowana prędkość Audi oscyluje pomiędzy 214 a 230 km/h.
Śmieć jebany do utylizacji.
Wg rejestru tablice kałdi należą do Subaru Forestera.
A jak tam rowerek i leginsy już schowałeś na zimę? Teraz autobus pozostał?
Ludzie giną bo debile nie patrzą w lusterka wykonując manewr wyprzedzania. Mogę więc zrozumieć nerwy, a 230km/h to nie jest prędkość, żeby twierdzić, że był daleko i go nie widział. Wpierdolił mu się centralnie przed maskę i ten musiał spierdalać na ogródek.
230 to jest taka prędkość, której nie spodziewam się na naszych drogach.
Trzeba być debilem bez wyobraźni, żeby tyle jechać po drodze publicznej.
Jedź na tor sobie pojeździć, albo do Niemiec. Oswój się trochę z prędkością i nie przekładaj swoich ułomności na innych. Jak to mawiają
Zaczynam myśleć, że uturbiony nie mylił się w swoich wypowiedziach na Twój temat.
Przepadek samochodu, dożywotnia utrata prawka. Za złamanie zakazu bezwzględna odsiadka. Solidna kara finansowa na rzecz ofiar wypadków komunikacyjnych. Tyle w temacie
Jedź na tor sobie pojeździć, albo do Niemiec. Oswój się trochę z prędkością i nie przekładaj swoich ułomności na innych. Jak to mawiają
Ludzie giną bo debile nie patrzą w lusterka wykonując manewr wyprzedzania. Mogę więc zrozumieć nerwy, a 230km/h to nie jest prędkość, żeby twierdzić, że był daleko i go nie widział. Wpierdolił mu się centralnie przed maskę i ten musiał spierdalać na ogródek.
frajerzy z BMW poczuli się '' urażeni '' bo gość z Volkswagena wyprzedzał akurat wtedy jak oni wyprzedzali 180km/h lewym pasem od 20 km... i frajerzyny z bmw musiały hamować...
jak ja nienawidzę takich kurew !!!
takie tam bez konkretówLudzie giną bo debile nie patrzą w lusterka wykonując manewr wyprzedzania. Mogę więc zrozumieć nerwy, a 230km/h to nie jest prędkość, żeby twierdzić, że był daleko i go nie widział. Wpierdolił mu się centralnie przed maskę i ten musiał spierdalać na ogródek.