pl.wikipedia.org/wiki/Dylemat_wagonika
A w skrócie wygląda tak:
Niestety życie tworzy swoje scenariusze. W związku z wirusem eksperyment poszedł dalej i wygląda tak:
No cóż... Tak czy siak, jesteśmy w czarnej dupie...
generalizujesz przyjacielu.. nie widziałbym tego w czarnych barwach.. sam mam teraz przestój (zero wesel do filmowania) ale wiem ze to nie bedzie trwać wiecznie... trzeba tylko scisnać na jakis czas dupe
nie widziałbym tego w czarnych barwach...
generalizujesz przyjacielu.. nie widziałbym tego w czarnych barwach.. sam bede miał teraz przestój (chyba zero wesel , ewentualnie jakieś kameralne ceremonie ślubne do filmowania) ale wiem ze to nie bedzie trwać wiecznie... trzeba tylko scisnać na jakis czas dupe
Bo nie przeżarłeś wszystkiego i masz poduszkę finansową... Jakbyś robił jak większość i żył ponad stan, to pewnie byś inaczej mówił...
Bo nie przeżarłeś wszystkiego i masz poduszkę finansową...
Co ty kurwa pierdolisz??? W huj jest małych przedsiębiorców, co kupują, biorą w Leasing, bo trzeba "zrobić koszty", zamiast nie kupić, ok zapłacić ten jebany podatek, ale resztę odłożyć na gorsze czasy...
Oczywiście nie każdy może, czasem faktycznie cienko idzie i nie ma z czego. Ale od huja jest takich, co mogliby odłożyć, ale wolą się pokazać, że mają...
Oczywiście że uciekają w koszty, bo przy dzisiejszym poziomi danin od przedsiębiorców nie mogliby się rozwijać.
Co cie boli?
Że wziął o klasę wyższy samochów w leasing bo potrzebował do pracy, on nie należy do niego.
Koronawirus sprawił że przed takimi dylematami staje wiele szpitali. .