Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ich było pięciu młodych byków, on był sam.... Nie miał szans.
Wtedy wkroczył ON wyrównywacz szans ! Pistolet !
Każdemu lamusowi co jest przeciwnikiem szerokiego dostępu do broni palnej w Polsce, ch*j w dupę i na imię !!!
Mam w dupie ciebie i twoje poglądy. Zobacz sobie statystyki ludzi zabitych z broni palnej w usa i porównaj proporcjonalnie do Polski. Następnie zobacz ile jest strzelanin w szkołach w krajach z legalnym dostępem do broni, a ile w PL.
To zrób kolekcjonerkę a nie sport i przestań płakać. Jak się tą broń posiada to nie ma żadnego pierdolnika. Daj przykład bo nie wiem co masz na myśli. Jak nie po to ją kupujesz by trzymać w sejfie to jej używaj. Proste. Ale pierdolisz 3 po 3
Gościu, pierdoli Ci się wszystko równo... toć pierwszy napisałem, żeby robić kolekcjonerkę i się przypierdoliłeś a teraz to Pierdolisz sobie tak dla pierdolenia, bo sensu w tym nie widzę.
Mam w dupie ciebie i twoje poglądy. Zobacz sobie statystyki ludzi zabitych z broni palnej w usa i porównaj proporcjonalnie do Polski. Następnie zobacz ile jest strzelanin w szkołach w krajach z legalnym dostępem do broni, a ile w PL.
Jak w USA odejmie się murzynów to statystyki są dokładnie takie jak w Polsce A co do tych strzelanin w szkołach to o ilu słyszałeś w Szwajcarii, Finlandii, czy choćby w Niemczech - tam mają ludzie mają ponad 5mln sztuk broni w domach.
Każdemu lamusowi co jest przeciwnikiem szerokiego dostępu do broni palnej w Polsce, chuj w dupę i na imię !!!
Jak już sobie skończysz walić pod wyobrażenie chuja w dupie to poczytaj sobie statystyki FBI a nawet przejrzyj sobie Sadistic i zobacz raz na ile przypadków dochodzi do obronienia się napadniętego a w ilu przypadkach to przestępcy są uzbrojeni i zabijają. A później sobie sprawdź skąd mają broń.
Te konfederackie piedolety którymi karmią pryszczatych niedojebów którzy sądzą że jakby mieli broń to by ich nie lali przez całą szkołę sobie w butki wsadź.
Czekaj ale do czego ty pijesz. Dostajesz pozwolenie i tyle. A to, że raz na ruski rok dostanie się zakaz i wielki płacz to nie rozumiem o co chodzi. W dodatku głównie w Warszawie. Kolejny co się zesrał chociaż z tego nie korzysta.
Piję do tego, że przepisy kontrolujace prawo posiadania do broni są bardzo dalekie od normalności. Samo to, że musisz robić pozwolenie po coś, a nie że chcesz, jest pojebane.
A, spróbuj zdobyć pozwolenie do ochrony osobistej. Powodzenia.
I nie jest tak, że po łaskawym wydaniu pozwolenia pańswto nie uprzykrza posiadaczowi życia. Kilka postów wyżej masz wyliczankę.
Dodaj do tego, że promesę masz na określoną liczbę broni. Kurwa sloty jak w mmo wykupujesz
Może odbiósłbyś się do reszy mojego postu, a nie tylko do tego co ci wygodnie?
A to, czy pozwolenie mam i z czego korzystam, to cię nie powinno interesować.
Jak już sobie skończysz walić pod wyobrażenie chuja w dupie to poczytaj sobie statystyki FBI a nawet przejrzyj sobie Sadistic i zobacz raz na ile przypadków dochodzi do obronienia się napadniętego a w ilu przypadkach to przestępcy są uzbrojeni i zabijają. A później sobie sprawdź skąd mają broń.
Te konfederackie piedolety którymi karmią pryszczatych niedojebów którzy sądzą że jakby mieli broń to by ich nie lali przez całą szkołę sobie w butki wsadź.
Nie zesraj się fajtłapo tylko weź razem z psem zastrzyk sylwestrowy i nie będziecie się bali huku
Każdemu lamusowi co jest przeciwnikiem szerokiego dostępu do broni palnej w Polsce, chuj w dupę i na imię !!!
ale strasznie chuja się znasz.
Wolność to wolność, zezwolenie na posiadanie to komunistyczne bzdury! Chuj komu do tego, po co ja broń kupuję! Jeśli jestem niezrównoważony, to można mi odebrać takie prawo, ale nie ma mowy o tym, że trzeba się pytać, czy mi dadzą!
Tak i jeszcze w polace tego gowna brakuje zeraz bedzie co drugi czarnuch a ten chce legalne broni nozy ci brakuje kurwa siedziesz w domu cale zycie i bedzie mowil czego on chce a i oby jak najwiecej tych zydkow okradali
Piję do tego, że przepisy kontrolujace prawo posiadania do broni są bardzo dalekie od normalności. Samo to, że musisz robić pozwolenie , a nie że chcesz, jest pojebane.
A, spróbuj zdobyć pozwolenie do ochrony osobistej. Powodzenia.
I nie jest tak, że po łaskawym wydaniu pozwolenia pańswto nie uprzykrza posiadaczowi życia. Kilka postów wyżej masz wyliczankę.
Dodaj do tego, że promesę masz na określoną liczbę broni. Kurwa sloty jak w mmo wykupujesz
Może odbiósłbyś się do reszy mojego postu, a nie tylko do tego co ci wygodnie?
A to, czy pozwolenie mam i z czego korzystam, to cię nie powinno interesować.
Wcześniej pisałem o tym, że jest głupie czyli pozwolenie na coś - powinno być po prostu pozwolenie. Nie wiem po co Ci to pozwolenie do ochrony osobistej jak to samo masz w sportowej a nawet więcej bo długą dostaniesz. Ta wyliczanka to ściek więc nie wiem do czego pijesz. Problem z ilością to akurat zależy od jednostki. U mnie bez problemu na start jest 10 a jak zapełnisz to dostajesz kolejne 10. Nie ma z tym problemu.
Już się odnoszę., wcześniej nie widziałem sensu.
To, że lubisz być jebany w dupę i kontrolowany przez władzę, to twoja sprawa - tylko że to jest chore i nie tak się powinno traktować wolnego człowieka. - nie wiem o jakim traktowaniu mówisz, wszystko poza durnym pozwoleniem na cos jest dobrze zrobione.
Gówno urzędnika czy policjanta powinno obchodzić po co komu broń. Niekarany, po badaniach (które zresztą są chuja warte, co pokazuje przykład gościa który odjebał narzeczonego swojej byłej) i TYLE. Tylko, że państwo każdego traktuje jak potencjalnego bandytę. - tutaj też nie wiem do czego pijesz, mam bron, mam pozwolenie przeszedłem badania, jestem niekarany. Na tym się skończyła ingerencja państwa/policjanta/urzędnika w to co robię z tą bronią póki robię to w sposób legalny i z głową.
I o ile dobrze pamiętam, to był w Polsce przypadek, że gościowi przy odebraniu prawa jazdy cofnęli pozwolenie (gdzieś na bron-forum jest temat o tym). Taka kurwa normalność - znów dajesz przykład z dupy i bez dokładnego opisu zdarzenia. Nie wiem czy mówimy o tym samym ale typ miał zabrane prawko za alkohol - przestępstwo + problemy z alkoholem, idealny powód by zabrać za to pozwolenie i sam sie pod tym podpisuję.
Nie zapominaj też o wprowadzanym co raz okresowym zakazie przemieszczania się z bronią, bo np. jakieś święto albo wizyta zagranicznego urzędnika). - tutaj to masz ból dupy bo raz do roku (gdzie pewnie nie miałes i tak zamiaru wtedy nigdzie z tąbroniąwychodzić) i pewnie w miejscowości z której nie pochodzisz jest to wprowadzane. Weź przestań płakać bo właśnie przez takich jak ty strzelcy są odbierani jako osoby upośledzone.
Gościu, pierdoli Ci się wszystko równo... toć pierwszy napisałem, żeby robić kolekcjonerkę i się przypierdoliłeś a teraz to Pierdolisz sobie tak dla pierdolenia, bo sensu w tym nie widzę.
Jak w USA odejmie się murzynów to statystyki są dokładnie takie jak w Polsce A co do tych strzelanin w szkołach to o ilu słyszałeś w Szwajcarii, Finlandii, czy choćby w Niemczech - tam mają ludzie mają ponad 5mln sztuk broni w domach.
nie pamiętam co kto pisał bo mam ciekawsze rzeczy na głowie. Nie odniosłeś się do niczego co napisałem tylko do jednej głupoty która i tak nie ma znaczenia
Co za pajace tu piszą! Dostęp do broni nie powinien być udzielany, a powinno być prawo do jej posiadania! Co to za pomysł, że ja się muszę kogoś o łaskę spytać? Jakie badania? Jakie, kurwa, szafy? Broń powinna być dostępna w sklepie, jak telewizor czy kartofle! Amunicja w automatach vendingowych!
Wolność to wolność, zezwolenie na posiadanie to komunistyczne bzdury! Chuj komu do tego, po co ja broń kupuję! Jeśli jestem niezrównoważony, to można mi odebrać takie prawo, ale nie ma mowy o tym, że trzeba się pytać, czy mi dadzą!
pierdolisz i tyle. Samochodem też każdy bez prawka powinien jeździć?
Nie wiem po co Ci to pozwolenie do ochrony osobistej jak to samo masz w sportowej a nawet więcej bo długą dostaniesz.
I właśnie tutaj myślisz jak typowy urzędnik. Niby jesteś przeciwny pozwoleniom "po coś", ale próbujesz mimochodem usprawiedliwiać ten debilizm. Po co mi do ochrony osobistej? Bo kurwa chcę.
Ta wyliczanka to ściek więc nie wiem do czego pijesz.
Twoje argumenty to też ściek. Fajna taka dyskusja, nie?
Problem z ilością to akurat zależy od jednostki. U mnie bez problemu na start jest 10 a jak zapełnisz to dostajesz kolejne 10. Nie ma z tym problemu.
Sam fakt istnienia jakichś limitów jest problemem. Wolny człowiek ma prawo sobie kupić co chce i w jakichkolwiek ilościach i państwo nie ma prawa się w to wpierdalać, a nie że musisz prosić urzędnika o pozwolenie o dokupienie kolejnych jednostek broni.
nie wiem o jakim traktowaniu mówisz, wszystko poza durnym pozwoleniem na cos jest dobrze zrobione.
Zapomniałeś dodać "moim zdaniem". Tobie nie przeszkadza składanie wniosków, podań, spowiadanie się urzędnikom i policjantom. Nie przeszkadza ci monitorowanie państwa gdzie przebywasz i co robisz. Mi to przeszkadza.
tutaj też nie wiem do czego pijesz, mam bron, mam pozwolenie przeszedłem badania, jestem niekarany. Na tym się skończyła ingerencja państwa/policjanta/urzędnika w to co robię z tą bronią póki robię to w sposób legalny i z głową.
Jeżeli masz pozwolenie sportowe, musisz brać udział w zawodach, bo cofną uprawnienia. Zmieniasz miejsce zamieszkania, musisz informować o tym WPA. Odwalisz coś kompletnie niezwiązanego ze strzelectwem - licz się z odebraniem pozwolenia i zezłomowaniem twojej własności. Faktycznie, zero ingerencji.
znów dajesz przykład z dupy i bez dokładnego opisu zdarzenia. Nie wiem czy mówimy o tym samym ale typ miał zabrane prawko za alkohol - przestępstwo + problemy z alkoholem, idealny powód by zabrać za to pozwolenie i sam sie pod tym podpisuję.
Chyba nie liczysz na to, że będę siedział godzinami na "beżowym", szukając jednego tematu sprzed kilku lat?
On nie odjebał nic z bronią. To tak, jakby za kradzież batonika w sklepie zabrano ci prawo jazdy.
tutaj to masz ból dupy bo raz do roku (gdzie pewnie nie miałes i tak zamiaru wtedy nigdzie z tąbroniąwychodzić) i pewnie w miejscowości z której nie pochodzisz jest to wprowadzane.
Nie mam zamiaru spowiadać się z mojego życia prywatnego jakiemuś randomowi na sadolu.
Weź przestań płakać bo właśnie przez takich jak ty strzelcy są odbierani jako osoby upośledzone.
Za to dzięki uległym łajzom twojego pokroju, ubojka się nigdy nie zmieni i jak było chujowo, tak zostanie. Pogratulować
Nie było do czego się odnosić, bo wszystko już wcześniej napisałem, a że Ty nie czytasz i nie pamiętasz to już nie mój problem. Pierdolenie w kółko tego samego, bo zaraz zapomnisz to nie jest sposób na dyskusję.
Nie było do czego się odnosić, bo wszystko już wcześniej napisałem, a że Ty nie czytasz i nie pamiętasz to już nie mój problem. Pierdolenie w kółko tego samego, bo zaraz zapomnisz to nie jest sposób na dyskusję.
Czyli nie tylko jesteś debilem ale w dodatku nie masz argumentów i boisz się dyskusji bo wiesz, że masz braki wiedzy. Wszystko jasne, było tak od razu.
(...)pierdolisz i tyle. Samochodem też każdy bez prawka powinien jeździć?
A na kombajn czy traktor prawka potrzebujesz? Nie. A też ludzi nim rozjeżdżać można i do kolizji doprowadzać.
Na piłę łańcuchową też zezwolenie potrzebne i badania? Tym łeb można obciąć! Tak sobie, jak i komuś!
Wyobraź sobie, że butlę z gazem też sprzedają randomom!
Wracając do twojego pytania, odpowiedź brzmi - tak. Samochodem powinien móc jeździć każdy, jeśli sąd mu tego nie zakazał. Każdego dnia na wszystkich drogach świata kierowcy bez prawka zabijają ludzi, a ci z prawkiem nawet więcej, więc nie pierdol farmazonów, tylko wyjdź czasem na dwór i zobacz, jak ludzie żyją i co odpierdalają.
Moja stara ma prawko od dziesięcioleci, ale to nie zmienia faktu, że jeździ jak stereotypowa baba i stwarza ogromne zagrożenie na drodze. Co to jej prawko zmienia? Jak kogoś potrąci, to będzie mniej bolało, czy do czego dążysz w tym przytyku?
A na kombajn czy traktor prawka potrzebujesz? Nie. A też ludzi nim rozjeżdżać można i do kolizji doprowadzać.
Na piłę łańcuchową też zezwolenie potrzebne i badania? Tym łeb można obciąć! Tak sobie, jak i komuś!
Wyobraź sobie, że butlę z gazem też sprzedają randomom!
Wracając do twojego pytania, odpowiedź brzmi - tak. Samochodem powinien móc jeździć każdy, jeśli sąd mu tego nie zakazał. Każdego dnia na wszystkich drogach świata kierowcy bez prawka zabijają ludzi, a ci z prawkiem nawet więcej, więc nie pierdol farmazonów, tylko wyjdź czasem na dwór i zobacz, jak ludzie żyją i co odpierdalają.
Moja stara ma prawko od dziesięcioleci, ale to nie zmienia faktu, że jeździ jak stereotypowa baba i stwarza ogromne zagrożenie na drodze. Co to jej prawko zmienia? Jak kogoś potrąci, to będzie mniej bolało, czy do czego dążysz w tym przytyku?
Ale jesteś odklejony, typowe gadanie idioty. Nie masz żadnych argumentów i nie rozumiesz statystyki itp. zdaj w końcu maturę, pójdź na studia to może tam Cię tego nauczą bo widać twoje braki.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów