Wtedy wkroczył ON wyrównywacz szans ! Pistolet !
Każdemu lamusowi co jest przeciwnikiem szerokiego dostępu do broni palnej w Polsce, chuj w dupę i na imię !!!
Przecież z czarnoprochowej też zrobisz kuku.
Ich było pięciu młodych byków, on był sam.... Nie miał szans.
Każdemu lamusowi co jest przeciwnikiem szerokiego dostępu do broni palnej w Polsce, chuj w dupę i na imię !!!
Dostęp do broni w Polsce jest możliwy i nie taki trudny jak się wydaje. Do broni trzeba mieć rozum i wiedzieć jak badania przejść.
Dostęp do broni w Polsce jest możliwy i nie taki trudny jak się wydaje. Do broni trzeba mieć rozum i wiedzieć jak badania przejść.
Tylko użycie broni w takiej sytuacji u nas skończyłoby się pewnie więzieniem dla właściciela sklepu :/
Ich było pięciu młodych byków, on był sam.... Nie miał szans.
Porownujesz małpi gaj USA do Polandii? Myślisz, że kiedy nasze sebiksy w luksusowych E36 będą mieli łatwy dostęp do broni to będzie lepiej? Teraz nasi sklepikarze nie potrzebują broni do obrony bo nie mają przed kim. Nie przyjacielu, chuj CI w dupę.
Porownujesz małpi gaj USA do Polandii? Myślisz, że kiedy nasze sebiksy w luksusowych E36 będą mieli łatwy dostęp do broni to będzie lepiej? Teraz nasi sklepikarze nie potrzebują broni do obrony bo nie mają przed kim. Nie przyjacielu, chuj CI w dupę.
Ta już widzę jak napadające sebixy kupują legalnie broń co za bzdura
Nie manipuluj ! Gdzie ja napisałem o dostępie dla sebiksów w E36 ? Oczywiście jesteś przeciwny, więc dajesz skrajny przykład. Manipulujesz!
Broń tylko dla niekaranych z nieposzlakowaną opinią ma być. Ale dostęp do niej uzyskanie powinno być jeszcze prostrze niż teraz. Podaje przykład Szwajcarii.
O broń jest łatwiej niż ci się wydaje. Wystarczy tak naprawdę, że nie jesteś notowany za jakieś poważne sprawy i nie bierzesz psychotropów. A psotny fiutek jasno postuluje za powszechnym dostępem do broni tj. masz dowód osobisty, wchodzisz do Ammo Nation i wychodzisz z giwerą.
O broń jest łatwiej niż ci się wydaje. Wystarczy tak naprawdę, że nie jesteś notowany za jakieś poważne sprawy i nie bierzesz psychotropów. A psotny fiutek jasno postuluje za powszechnym dostępem do broni tj. masz dowód osobisty, wchodzisz do Ammo Nation i wychodzisz z giwerą.
Niby nie jest tak trudno, ale później trochę Ci sie odechciewa.
1. Konieczność posiadania certyfikowanego sejfu. Juz czekam kiedy znowu będzie nowy certyfikat i sejf do wymiany. 100 zł to nie kosztuje.
2. Już nie wspomnę o tym że musisz byc czlonkiem klubu strzeleckiego opłacając ciągłe myto na jego utrzymanie.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów