📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
I taki pierdolony stary dziad tylko narobi problemów człowiekowi.
PryszczatyJeż napisał/a:
I taki pierdolony stary dziad tylko narobi problemów człowiekowi.
jakby kierowca miał trochę oleju w głowie to też by nie zapierdalał 120km/h na skrzyżowaniu.
yellow87 napisał/a:
jakby kierowca miał trochę oleju w głowie to też by nie zapie**alał 120km/h na skrzyżowaniu.
Racja, powinien 150, żeby byłą 100% pewność, że zgasił starego peta raz, a dobrze.
Laska pofrunęła jak w jakiejś kreskówce
vladok napisał/a:
Cudowne wyleczenie z chorób wszelakich
Raczej ostateczne. Walnięcie solidne i dziadzia pewnie już na łonie Abrahama.
yellow87 napisał/a:
jakby kierowca miał trochę oleju w głowie to też by nie zapierdalał 120km/h na skrzyżowaniu.
A czemu ma nie zapierdalać 120km/h na skrzyżowaniu? Jakies podpowiedzi dla tych co nie mają oleju w głowie?
z każdym dniem wzrasta liczba osób, które mogą mnie pocałować w dupę
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów