📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
19 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
I jak taki TB303 ma być normalny jak ojciec mu tak robił znaczy dwóch ojców , co się działo potem zostawiam wyobraźni
Uff..co by to było, gdyby zobaczyły ryj merkel.
Robienie czegoś takiego dzieciom jest chujowe, no ale niektórzy do bycia rodzicem dojrzeli tylko między nogami...
Owszem, mojego kuzyna 6latce nagadano głupot o złodziejach czy kimś takim i teraz babci nie wypuści nawet do piwnicy.
I potem 10 lat terapii...
Obracam się wśród angoli i innych narodowości, muszę przyznać, że niektórzy zachowują się jak Polacy choć mówią i znają tylko angielski lub inny język. Plus zdarza się że są też innego koloru. Myślenie jest podstawą tego kim jesteś, a nie urodzenie. Te różnice nawet oni przyznają, że czasami im bardziej odpowiada polskie zachowanie jak spotykają Polaków, nie mówię o patologii umysłowej, bo oni jak elfy, cyganie i huj wie co jeszcze są wszędzie.
Wszyscy są Polakami, którzy myślą tak jak my.
Wszyscy są Polakami, którzy myślą tak jak my.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów