Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?______________
Nie oszukujmy się, mamy III Wojnę Światową.i pomyśleć, że w latach 90' miałem prawicowe poglądy, wstyd przyznać, raz nawet na Korwina zagłosowałem. w SLD widziałem same zło... a potem wydoroślałem. Pojawili się tacy prawadzcy spierdoleńcy propagujący dokładnie to, co Hitler wprowadził w Niemczech w latach 30'. NIENAWIŚĆ do wszystkiego co odmienne, izolacja, walka z każdym, kto myśli inaczej nawet kosztem wolności, dobrobytu i bezpieczeństwa. Dziś tęsknię za czasami, gdy największym problemem Polski był najebany prezydent w Charkowie, a premier mówił, że powodzianie są sami sobie winni bo się nie ubezpieczyli, a potem podał się za te słowa do dymisji.
Tak więc szanowni nacjonaliści: RUSKI CHUJ WAM W DUPĘ gdy dzięki wam rozpadnie się UE, Trump wygra i skończy się wsparcie dla Ukrainy. Będziecie pierwszymi mordowanymi i ruchanymi przez ruskich, gdy Ukraina upadnie, bo cała inteligencja "Lewaków" spierdoli za ocean.
Dobra idź dalej opierdalać berło mykoli i umbappe na zmianę .... Myślisz że ruscy są na tyle durni że rozpoczynali by III wojnę światową.....
Nie oszukujmy się, mamy III Wojnę Światową.ojawili się tacy prawadzcy spierdoleńcy propagujący dokładnie to, co Hitler wprowadził w Niemczech w latach 30'. NIENAWIŚĆ do wszystkiego co odmienne, izolacja, walka z każdym, kto myśli inaczej nawet kosztem wolności,
W latach 30' XXw. DOKŁADNIE to samo powiedziałbyś o Niemcach. Jak wiadomo, historia lubi się powtarzać, a ilość upośledzonych intelektualnie od tego czasu niewiele się zmieniła.
Dobra idź dalej opierdalać berło mykoli i umbappe na zmianę .... Myślisz że ruscy są na tyle durni że rozpoczynali by III wojnę światową..... Gdzie kurwa nikt nie wygrywa a najbardziej to oni..... Wyjebane mam na wasze dzikie pola. Sami sobie jesteście winni dziwki. Od jednego fajnasiarza do drugiego. Prostytutki i myślicie że nowy alfons będzie was bronił od starego. Raczej sprzeda a nawet zaa darmo odda bo i tak nie ma z was żadnego pożytku.
i pomyśleć, że w latach 90' miałem prawicowe poglądy, wstyd przyznać, raz nawet na Korwina zagłosowałem. w SLD widziałem same zło... a potem wydoroślałem. Pojawili się tacy prawadzcy spierdoleńcy propagujący dokładnie to, co Hitler wprowadził w Niemczech w latach 30'. NIENAWIŚĆ do wszystkiego co odmienne, izolacja, walka z każdym, kto myśli inaczej nawet kosztem wolności, dobrobytu i bezpieczeństwa. Dziś tęsknię za czasami, gdy największym problemem Polski był najebany prezydent w Charkowie, a premier mówił, że powodzianie są sami sobie winni bo się nie ubezpieczyli, a potem podał się za te słowa do dymisji.
Tak więc szanowni nacjonaliści: RUSKI CHUJ WAM W DUPĘ gdy dzięki wam rozpadnie się UE, Trump wygra i skończy się wsparcie dla Ukrainy. Będziecie pierwszymi mordowanymi i ruchanymi przez ruskich, gdy Ukraina upadnie, bo cała inteligencja "Lewaków" spierdoli za ocean.
i pomyśleć, że w latach 90' miałem prawicowe poglądy, wstyd przyznać, raz nawet na Korwina zagłosowałem. w SLD widziałem same zło... a potem wydoroślałem. Pojawili się tacy prawadzcy spierdoleńcy propagujący dokładnie to, co Hitler wprowadził w Niemczech w latach 30'. NIENAWIŚĆ do wszystkiego co odmienne, izolacja, walka z każdym, kto myśli inaczej nawet kosztem wolności, dobrobytu i bezpieczeństwa. Dziś tęsknię za czasami, gdy największym problemem Polski był najebany prezydent w Charkowie, a premier mówił, że powodzianie są sami sobie winni bo się nie ubezpieczyli, a potem podał się za te słowa do dymisji.