Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Możesz mi zdradzić, jak być takim twardzielem, jak Ty?
No na filmiku masz, napierdalaj dzieci to będziesz taki twardy kozak. Taki Psikutas bez "s".
Jacy wy jesteście kurwa słabi i mali, jakie z was są małe zera, że takim bzdurnym komentarzem daliście się tak sprowokować, szkoda mi waszych dzieci, że mają takie pizdy za ojców, nic dobrego z nich nie wyrośnie przy takich autorytetach... tfu!
Jesli wymiana nic nie znaczących komentarzy w Internecie i to dla zabawy jest dla Ciebie TAAAKĄ prowokacją to zajebisty z ciebie twardziel misiu.
Fajne nagranie. Pizdowaci tatusiowie będą mogli się wyżalić.
Ty to zawsze pod takimi nagraniami się udzielasz. Fajne musiałeś mieć dzieciństwo, stary pewnie napierdalał cię kablem na zmianę z wieszakiem, ciągnął za uszy i darł się na ciebie, że wpierdoliles o jeden plasterek szynki za dużo. Żal mi ciebie w chuj!
Ty to zawsze pod takimi nagraniami się udzielasz. Fajne musiałeś mieć dzieciństwo, stary pewnie napierdalał cię kablem na zmianę z wieszakiem, ciągnął za uszy i darł się na ciebie, że wpierdoliles o jeden plasterek szynki za dużo. Żal mi ciebie w chuj!
Raczej należało by się doszukiwać tutaj tego, że jego ojciec był pizdowatym śmieciem (takim jak wy) i teraz gardzi takimi, bo nie mógł mu dać tego co prawdziwy ojciec powinien. Ale wmawiaj sobie cokolwiek, co pozwala Ci odepchnąć wszelką krytykę swojej postawy. Tfu po dwakroć!
Jesli wymiana nic nie znaczących komentarzy w Internecie i to dla zabawy jest dla Ciebie TAAAKĄ prowokacją to zajebisty z ciebie twardziel misiu.
Widzę pewien dysonans w Twoim "postępowaniu". Niby tak na chłodno do tego podchodzisz, a piwka frustratom stawiasz. Kłamczuszek z Ciebie.
Raczej należało by się doszukiwać tutaj tego, że jego ojciec był p*zdowatym śmieciem (takim jak wy) i teraz gardzi takimi, bo nie mógł mu dać tego co prawdziwy ojciec powinien. Ale wmawiaj sobie cokolwiek, co pozwala Ci odepchnąć wszelką krytykę swojej postawy. Tfu po dwakroć!
Dobry z Ciebie psycholog - i piszę to całkiem na poważnie.
Widzę pewien dysonans w Twoim "postępowaniu". Niby tak na chłodno do tego podchodzisz, a piwka frustratom stawiasz. Kłamczuszek z Ciebie
Piwo ci w głowie, zazdrośniku jeden.
Piwo ci w głowie, zazdrośniku jeden.
A, wręcz przeciwnie. I kolejny raz się pochwalę swoją silną wolą (jak kto woli "zajebiście silną psychiką") że nie piję już prawie od siedmiu lat. A kto nie zazdrości ten ciota i chuj
A, wręcz przeciwnie. I kolejny raz się pochwalę swoją silną wolą (jak kto woli "zajebiście silną psychiką") że nie piję już prawie od siedmiu lat. A kto nie zazdrości ten ciota i chuj
To jeszcze gorzej zmarnowane lata życia niż studiowanie kulturoznawstwa.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów