A mnie to nawet bawi, kiedy osadzeni pierdolą o jakichkolwiek zasadach. I wymierzają kary pedofilom, gwałcicielom itd. Przecież gdyby trzymali się zasad, to by kurwa w kryminale nie siedzieli. Tepe chuje.
Zawsze się znajdzie praworządny.
Zgaduję, że wolałbyś, by tacy byli witani jako bohaterowie, a więzienie było forum w którym największy szacunek budziliby najwięksi zwyrodnialcy.
Dzieciobójcy, pedofile i podobne zjeby dostają ostry wpierdol, a do tego dostajemy fajny materiał na tę stronę. Nie narzekaj
Chyba ty jesteś tępym chujem skoro nie zauważasz różnicy między ojebaniem komuś piwnicy a zgwałceniem kobiety czy zabiciem dziecka.
Nie tępy chuju nie widzę w tym różnicy. Jako ludzie żyjący w społeczeństwie przyjmujemy jakieś normy , prawa i zasady które definiują nas jako ludzi. Jeśli łamiesz pewne normy czy też prawa z automatu wyklucza cie to ze społeczności w której żyjesz. I nie ważne czy ukradniesz jabłuszko czy zajebiesz dziecko, idziesz w odstawkę jako jednostka patologiczna nie nadająca się do współżycia. Każdy skazany dla mnie jest śmieciem, niezależnie od popełnionego przestępstwa.
Zgaduję, że wolałbyś, by tacy byli witani jako bohaterowie, a więzienie było forum w którym największy szacunek budziliby najwięksi zwyrodnialcy.
Dzieciobójcy, pedofile i podobne zjeby dostają ostry wpierdol, a do tego dostajemy fajny materiał na tę stronę. Nie narzekaj
Kurwa, koleś. Żaden ze mnie praworządny obywatel. Ale w kryminale siedzą ścierwa ludzkie. Zgadnij kto ma najlepiej w pierdlu? Mordercy i złodzieje. A jak już ktoś zajebał gliniarza to ma pod celą jak w pałacu. Zastanów się kogo bronisz.
Nam wykładowca z prawoznastwa powiedział tak... Są dwa systemy wymierzania kary... System Oficjalny, czyli dostajesz 25 lat i to Twój wyrok... Istnieje tez system więzienny który różnie traktuje osadzonych i tego nie da się powstrzymać... Dla przykładu "Mama Madzi" dostała 25 lat więzienia... Różne są donosy ale raczej z powodu medialnego rozgłosu ma wygodne warunki odsiadywania wyroku... To samo będzie miał Jakub Arabski za tą 10-latkę... też jest medialny rozgłos więc tacy ludzie będą w odosobnionych celach ale ku pokrzepieniu serc... Nie dla każdego znajdzie się osobna cela i nie jest ich tak dużo więc olbrzymia ilość osób za podobne wyroki odsiaduje już w realiach powiedzmy zbliżonych do filmu powyżej bo takiej swobody polscy więźniowie nie mają ale... Ehhhh ludzie się wieszają w polskich więzieniach... Sami.
A co powiesz np o ojcach którzy zabijają człowieka który zgwałcił i zamordował ich dziecko a nie poszedł do pierdla bo jest wysoko ustawiony lub wyszedł wcześniej i chodzi po świecie jak normalny człowiek?
I nie ważne czy ukradniesz jabłuszko czy zajebiesz dziecko, idziesz w odstawkę jako jednostka patologiczna nie nadająca się do współżycia. Każdy skazany dla mnie jest śmieciem, niezależnie od popełnionego przestępstwa.
Kurwa, koleś. Żaden ze mnie praworządny obywatel. Ale w kryminale siedzą ścierwa ludzkie.
Kolego, niewiem czy wczoraj popiłeś czy trolujesz ale pierdolisz że głowa boli.
Jeżeli twój wewnętrzny system wartości, norm społecznych na równi traktuje trynkiewicza i przykładowego miłośnika zielska to znaczy że w swoim życiu gdzieś zatraciłeś człowieczeństwo i sam nienadajesz się do życia w społeczeństwie.
Jeśli faktycznie wierzysz w te głupoty które wypisujesz to życze żeby ci kiedyś wybiegła babcia na pasy i żebyś nie miał tyle szczęścia co NAjsztub, wtedy będziesz mógł spojrzeć w lustro i powiedzieć jestem śmieciem.
Ja bym wolał żeby więźniowie zapierdalali w kamieniołomach a w przerwach od tego żeby testowano na nich leki i kosmetyki a najlepiej żeby ich wieszano a nie pozwalano żeby jakieś społeczności czy państwa w państwie sobie tworzyli w więzieniach.
Ja bym wolał aby wszystkich wieszano, jak powiedział Fidel Castro "Spuściłem wodę w Kubańskich toaletach", może ukraść jabłuszko to na szubienicę trochę za dużo ale niezależnie czy ktoś jest mordercą, dilerem czy pedrylem powinien iść na szafot, ewentualnie w przerwie od prac w kamieniołomach można testować na nich leki i kosmetyki. Powinny być trzy rodzaje więzień, pierwszego, drugiego i trzeciego stopnia. Pierwszego, byłyby to więzienia dla alimenciarzy, dłużników, złodziei, "jaraczy zielska" czy innych pojebów i tam sobie by żyli w odosobnieniu etc. Drugiego typu więzienia byłyby dla tych co siedzieliby za pobicia, rozboje, napady i utrudnianie życia innym ludziom bez powodu (na przykład sraniem na klatce schodowej) i tam zapierdalaliby w jakichś więziennych zakładach pracy, z kulą u nogi i bez wynagrodzenia po 16 godzin na dobę 7 dni w tygodniu i trzeci rodzaj więzienia, cóż... powiem tylko tyle, Ministerstwo Miłości, kto czytał "Rok 1984" Orwella ten będzie wiedział o co chodzi. Ten rodzaj więzienia byłby dla pedofilów, gwałcicieli, morderców, zabójców, bossów mafii, za udział w zorganizowanej grupie przestępczej lub jakiekolwiek świadome wspomaganie takowej, dla wszelkiej maści zbrodniarzy antyludzkich. W tym więzieniu byliby zatrudnieni Mistrzowie Małodobrzy którzy dbaliby aby więźniowie nie mieli ani czasu ani siły na organizowanie własnych struktur pseudopaństwowych a zwieńczeniem katorgi i nagrodą za przeżycie powyżej trzech lat byłaby szubienica.
A teraz w sprawie więźniów niewinnych, jeśli któryś skazany okazałby się niewinny to sędzia który go skazał oraz prokurator byliby poddani rotacji elit, to znaczy skonfiskowałoby się im cały majątek, odebrało tytuł i prawo do wykonywania zawodu dożywotnio, za jedno umoczenie a na ich miejsce weszliby młodzi, tak jak było w Imperium cyklu filmów "Star Wars" gdzie raz skrewiłeś i traciłeś posadę.
A mnie to nawet bawi, kiedy osadzeni pierdolą o jakichkolwiek zasadach. I wymierzają kary pedofilom, gwałcicielom itd. Przecież gdyby trzymali się zasad, to by kurwa w kryminale nie siedzieli. Tepe chuje.
Serio?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów