📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
🔥
Nadchodząca opona
- teraz popularne
A mnie to nawet bawi, kiedy osadzeni pierdolą o jakichkolwiek zasadach. I wymierzają kary pedofilom, gwałcicielom itd. Przecież gdyby trzymali się zasad, to by kurwa w kryminale nie siedzieli. Tepe chuje.
Prefiero morir de pie que vivir siempre arrodillado
"Jesteśmy antykapitalistami, antykomunistami, wierzymy w państwo narodowe."
No ale wiesz... jednak nie morduje się jakoś swoich dzieci.
Nie wiem, moze mieszkasz w sosnowcu czy radomiu na lotnisku...
habiTEK napisał/a:
No ale wiesz... jednak nie morduje się jakoś swoich dzieci.
No tak. Nie ktorym sie wyslizguja z recznika
remi1982 napisał/a:
A mnie to nawet bawi, kiedy osadzeni pierdolą o jakichkolwiek zasadach. I wymierzają kary pedofilom, gwałcicielom itd. Przecież gdyby trzymali się zasad, to by kurwa w kryminale nie siedzieli. Tepe chuje.
W sedno. Od wymierzania sprawiedliwości w cywilizowanym kraju są sądy. To są małpy, które nie rozumieją czym jest cywilizacja, i dlatego właśnie gniją w pierdlu.
Tacy ludzie powinni iść na niewolników... już ja bym wiedział jak ją ukarać. Kwestia, czy było by mnie stać... pewnie nie.
Chyba ty jesteś tępym chujem skoro nie zauważasz różnicy między ojebaniem komuś piwnicy a zgwałceniem kobiety czy zabiciem dziecka.
@up
Różnica jest, ale tak czy inaczej za obie te rzeczy należy się strzał w potylice, ku przestrodze.
Różnica jest, ale tak czy inaczej za obie te rzeczy należy się strzał w potylice, ku przestrodze.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów