A mnie to nawet bawi, kiedy osadzeni pierdolą o jakichkolwiek zasadach. I wymierzają kary pedofilom, gwałcicielom itd. Przecież gdyby trzymali się zasad, to by kurwa w kryminale nie siedzieli. Tepe chuje.
zgadzam się w pełni z twoją opinią, choć nie powiem że wiele radoscci przynosi mi oglądanie takich kar. Przynajmniej KAt na równi z ofiarą
Kurwa, koleś. Żaden ze mnie praworządny obywatel. Ale w kryminale siedzą ścierwa ludzkie. Zgadnij kto ma najlepiej w pierdlu? Mordercy i złodzieje. A jak już ktoś zajebał gliniarza to ma pod celą jak w pałacu. Zastanów się kogo bronisz.
Każdy mądry póki mu się noga nie powinie, wtedy inaczej śpiewa
Nie tępy chuju nie widzę w tym różnicy. Jako ludzie żyjący w społeczeństwie przyjmujemy jakieś normy , prawa i zasady które definiują nas jako ludzi. Jeśli łamiesz pewne normy czy też prawa z automatu wyklucza cie to ze społeczności w której żyjesz. I nie ważne czy ukradniesz jabłuszko czy zajebiesz dziecko, idziesz w odstawkę jako jednostka patologiczna nie nadająca się do współżycia. Każdy skazany dla mnie jest śmieciem, niezależnie od popełnionego przestępstwa.
Kurwa, koleś. Żaden ze mnie praworządny obywatel. Ale w kryminale siedzą ścierwa ludzkie. Zgadnij kto ma najlepiej w pierdlu? Mordercy i złodzieje. A jak już ktoś zajebał gliniarza to ma pod celą jak w pałacu. Zastanów się kogo bronisz.
Nie dość, że jesteś tępym chujem, to jeszcze do tego jesteś upośledzony, nawet nie będę podejmował polemiki przy tej kombinacji
...już ktoś zajebał gliniarza to ma pod celą jak w pałacu.
Jak w pałacu? A skąd ty to społeczniarska kurwo możesz o tym wiedzieć? Pewnie mama gad, tata gad, tylko synuś podstawówkę skończ i też będziesz gadem ehh żal mi ciebie tak jak i Twoich starych ale tam byle łajza z dwoma lewymi rękami znajdzie pracę..
Film fajny, żeby w u nas tak było
A mnie to nawet bawi, kiedy osadzeni pierdolą o jakichkolwiek zasadach. I wymierzają kary pedofilom, gwałcicielom itd. Przecież gdyby trzymali się zasad, to by kurwa w kryminale nie siedzieli. Tepe chuje.
Nie kazdy w więzieniu to pedofil i dzieciobójca , i nawet konfidenci powinni przypominać im o zasadach w taki oto sposob ..
a nie pomyślałeś matole że oni siedzą właśnie przez takie mendy co zasad nie trzymają
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów