📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Enbeen napisał/a:
jak to w złym? przecież trafił
Cóż, dla tego dziecka, to raczej nie był najlepszy moment w życiu.
Aż się serce podnosi jak widzę, gdy kierowcy na drodze współpracują
Widzę, że chętniej ludzie piwują drewnianą łyżkę, niż odpowiedni materiał na odpowiedniej stronie...
Dzieciak na oko 5-7 lat, rodzice go źle wychowali, mnie jak już tylko zaczynałem mówić rodzice straszyli że krzywda mi się stanie jak wejdę sam na ulicę. Gdzieś do 10 roku życia zawsze prosiłem kogoś żeby mnie przeprowadził, jak już mówiłem rodzice bardzo mnie straszyli, ale jestem im za to wdzięczny dobrze mnie wychowali i nigdy nie odjebał bym tego co ten dzieciak w jego wieku.
Ps. Jeśli macie dzieci lub jak kiedyś będziecie mieli uczcie ich od najmłodszego jak zachować się na ulicy, wielu rodziców o tym zapomina.
Ps. Jeśli macie dzieci lub jak kiedyś będziecie mieli uczcie ich od najmłodszego jak zachować się na ulicy, wielu rodziców o tym zapomina.
@up straszenie też nie jest dobre. Takie dziecko jeszcze ma gówno w głowie i za byle pierdołą poleci na drogę. Gdyby przeżył wpierdol murowany
Konczerito napisał/a:
@up straszenie też nie jest dobre. Takie dziecko jeszcze ma gówno w głowie i za byle pierdołą poleci na drogę. Gdyby przeżył wpierdol murowany
Ma gówno w głowie, owszem. Dlatego tłumaczenie trącające lekko o straszenie też ma swoje dobre strony. Jeżeli dzieciaka nie uświadomisz wystarczająco, to on nie pojmie konsekwencji nieodpowiedniego zachowania na ulicy. I będzie lament.
Z doświadczenia wiem, że jak tłumaczenie nie wystarczy, to 2-3 filmiki z harda potrafią załatwić sprawę
Dzieci i zwierząt mi żal gdy widzę takie wypadki. Pozostali idioci niech giną za własną głupotę.
tak mi się skojarzyło
photoshopcontest.com/images/large/xey110cf3vtgczbpkmbdd5x2a2pugxap37s4.gif
Nie wiem jak wklejać gify, pomóż ktoś
photoshopcontest.com/images/large/xey110cf3vtgczbpkmbdd5x2a2pugxap37s4.gif
Nie wiem jak wklejać gify, pomóż ktoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów