Dziewczyny o mało co nie narobiły w gacie.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
wsadźcie sobie te jebane pranki sranki w dupę!
PS Szkoda że to fake, bo jakby wyszedł facet to by jebnął z buta dzieciaka
PS Szkoda że to fake, bo jakby wyszedł facet to by jebnął z buta dzieciaka
Kurwa, czy to jakiś ich dźwięk bojowy ? przecież to pół miasta obudzi:D
Tępe Cipy
Córuś kurwa widziałaś tom wardenge? Wejś szajsunga, te swoje tempe dzidy i nagraj kiegoś sranka, bo mie sie juz abomanent na tdi w pasacie kunczy. Tylko zeby to kurwa naturalnie wyglondalo, bo do domu nie wpuszcze.
Zauważyliście że odkąd wardęga najebał sobie 100+ milionów wyświetleń tym pająkiem to teraz każdy "pranker" robi niemalże identyczne filmy.... Ten klimat grozy i wgl sposób sklejenia filmiku, skurwiele wszystko robią żeby tylko hajs wpadł na konto
Nie wiem czy widzieliście całe, ale jedna akcja była z autem. Wyrzucili na słabo oświetlonej drodze gałąź... ktoś mógł łatwo się wpieprzyć w to, a kierowca mógł gówniarę spokojnie rozjechać. Zresztą cały czas czekałem, aż ktoś dzieciakowi sprzeda luja. Byłby potem płacz i połamane zęby...
Wszystko co od Sadama - chujowe
Co to kurwa robi na głównej
bartek usa = prawdziwe a cała reszta to fake ale tępe łby uwierzą
Imitacja Wardegi, a moze nawet on sam cos pomagal. W kazdym razie są już jego nastepcy i spoedziewajcie mnostwo trupow owadow kolosow i innych w miastach na drzewach gorach i wzgorzach. Szanuje Wardege bo ma pomysl , kase na wykonanie i k..1 120 mln obejrzen. Ktos powiedzial ze Wardega wtraci kogos do szpitala na zawal, raczej nie. Ale te marne imitacje jego ktorych bedzie po 1000 w kazdym miejscie powyzej 10000 bez zadnych hamulcow beda straszyc starszych ludzi itd. Wardega - mam do Ciebie absolutny szacun ale prosze wypowiedz sie na swoim kanale youtube by inni nie robili tego co ty!!!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów