Oryginalny opis:
Oryginalny opis:
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Słyszałem na żywo jak brzmi dzieciak spadający z 10 piętra na chodnik. Sztuk dwie w odstępie.... Może minuty. Nagrania brzmienia tego pacnięcia nie oddają.
Daj co masz, sami ocenimy.
Przecież zdechło.
Też zdechniesz, oby przed momentem gdy uda Ci się jakimś cudem zalać.
Też zdechniesz, oby przed momentem gdy uda Ci się jakimś cudem zalać.
Ale kółko różańcowe to raczej na innej zakładce masz...
w Polandii też gówniaki tak wypadają tylko monitoringu nie ma w dzielnicach patoli, co ciekawe że u ciapaków nawet na wioskach przydrożnych drogach mają kamerki, a w Polandii jedno wielkie g
Tam nawet na palmach mają kamery patrząc po niektórych nagraniach tutaj
Z biegiem czasu wszystko się zmienia. Kiedyś bym z obojętnością obejrzał ten filmik i wyłączył. Lecz teraz sam mając 1.5 roczne dziecko i widząc jak ta dziewczynka bezwładnie odbija się o te schodki czy coś tam, to mi się w chuj smutno zrobiło
Najdziwniejsze jest to że akurat ci co z krzywdy dzieci smieszkuja to będą się ckliwic nad krzywda piesków, kotków i koników. Czy to znaczy że ich etap rozwoju zatrzymał się na etapie małpy człekokształtnej? I bliżej im do zwierząt niż do ludzi?
Najdziwniejsze jest to że akurat ci co z krzywdy dzieci smieszkuja to będą się ckliwic nad krzywda piesków, kotków i koników. Czy to znaczy że ich etap rozwoju zatrzymał się na etapie małpy człekokształtnej? I bliżej im do zwierząt niż do ludzi?
Zwierzaki nie wkurwiają tak jak gówniaki.
Zwierzaki nie wkurwiają tak jak gówniaki.
Mam dziecko i kota. Jedno i drugie mnie czasami wkurwia, co wcale nie znaczy, że życzę krzywdy jednym, bądź drugim. Kwestia wychowania i tyle. Kota wychowałem tak, że przychodzi na zawołanie, siada, daje łapkę i przybija piątki. Gówniaka też wychowam.
To by mnie bawiło i zawiesiłbym na tym oko, ale takie filmy jak ten jakoś mnie nie kręcą.
Więc musicie być mocno spierdoleni umysłowo i szkoda, że wasze matki nie zlizały was z kutasow waszych ojców.
Mam dziecko i kota. Jedno i drugie mnie czasami wkurwia, co wcale nie znaczy, że życzę krzywdy jednym, bądź drugim. Kwestia wychowania i tyle. Kota wychowałem tak, że przychodzi na zawołanie, siada, daje łapkę i przybija piątki. Gówniaka też wychowam.
Nie napisałem, że życzę. Ale nie rusza mnie to w żaden sposób, czy dziecko czy dorosły. Chociaż u mnie to może mieć związek, że jestem aspołeczny.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów