psysutra napisał/a:
Argumentum ad Hitlerum - już pokazałeś jakim jesteś zjebem i możesz wypierdalać.
Zygotarianie, (HATFU) ofkorz po narodzinach mają wyjebane. Nie pomnę, ile widzę ogłoszeń ze zbiórkami (pieniędzy czy nakrętek) na dzieci, które się już narodziły i trzeba na ich leczenie chorych kwot.
Ale nie, kurwa.
Lepiej zajebać cały kraj plakatami z grafiką zajebaną artystce, która, swoją drogą, popiera pro-choice. A przy okazji inby pseudo-trybunału stworzyła adekwatną grafikę
(https://www.instagram.com/p/CIz3NJBMDw-/)
Ten cały ruch pro-life to zakłamana spierdolina najwyższej klasy, chuj wam wszystkim na grób
Hitler to taki argument lewaków.
Zawsze jak człowiek się z nimi pokłuci to na końcu jest Hitler.
Więc dla skrócenia wymiany zdań ja przyjebałem Hitlera...
No i po dyskusji prawda XD
A tak na serio... każdy argument jaki wyłożysz pro-aborcyjny na kasowanie takich chorych , naziści także używali w swojej narracji.
Komuniści też pragnęli umniejszenia wartości życia. Patrz Chiny. Kroją ludzi na organy i naród ma wyjebane...
Bo widzisz , jak przyzwolimy na kasowanie chorych co dalej ?
Takie dziecko z wodogłowiem ma w sumie dobrą wątrobę , nerki....
A może by tak wyciąć co dobre i dać tym co są zdrowsi i da się ich naprawić ?
A może tak tych nieuleczalnych pokojowo usypiać... a organy przekazać potrzebującym.
Pozwoliło by to pokryć koszty ich wcześniejszych prób leczenia prawda ?
Gdzie narysujesz granicę moralności ?
Bo tak naprawdę granica leży bardzo blisko.
KAŻDE życie trzeba chronić , lub PRAWIE każde życie... a jak już dodajesz zasadę kto się łapie do prawie a kto już się nie łapie.
To tylko zależy od kolejnych rządzących. Nie logiki , etyki , czy wiary. Ja osobiście nie ufam ludziom , i dawanie ludziom możliwości decydowania kogo zabić wedle ich własnej moralności jest receptą na nadużycia.