Z serii: "ja nie przewinę, ja kurwa nie przewinę? ".
Z serii: "ja nie przewinę, ja kurwa nie przewinę? ".
Może się czepiam, ale jak już coś piszesz to pisz z sensem.
Napisałeś milion razy. Dziecko sra w pieluchę max do 3 roku życia, max 3 razy dziennie co daje max 1100 razy w roku. Czyli 3300 w ciągu swojego pieluchowego srania. Ile ty masz dzieci, że przewijałeś milion razy?
Takie mamy dziwne czasy, że facet pracujący w żłobku już mnie nie zdziwi
Może się czepiam, ale jak już coś piszesz to pisz z sensem.
Napisałeś milion razy. Dziecko sra w pieluchę max do 3 roku życia, max 3 razy dziennie co daje max 1100 razy w roku. Czyli 3300 w ciągu swojego pieluchowego srania. Ile ty masz dzieci, że przewijałeś milion razy?
Jak będziesz w gimnazjum poznasz pewne słowa/wyrażenia i zrozumiesz sens napisania:
"...milion razy przewijałem swoje dzieciaki..."
Specjalnie dla ciebie pogrubiłem bo widzę, że sobie nie radzisz z językiem polskim. Nadrobisz braki za niecałe 3 tygodnie.
Max 3 razy dziennie? Wracaj do simsów, bo chyba tam twoje źródło informacji... Poza tym, w naszym rodowym języku istnieje coś takiego jak wyolbrzymienie. Poczytaj, w słowniku. Taka duża i mądra książka wydawana przez PWN m. in.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów