Tym razem główną bohaterką jest dziennikarka.
Tym razem główną bohaterką jest dziennikarka.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Rozumiem że te "pomoce" to wszystko są pożyczki i potem mamy długi przez to, hm?
Ogólnie Korwin własnie mówi że by to duzo dało, że byśmy się mocno rozwijali itd ale nie wiem czemu dalej.
Rozumiem że te "pomoce" to wszystko są pożyczki i potem mamy długi przez to, hm?
Za długo żeby tłumaczyć ale mniej więcej tak jak piszesz.
Dał Ci ktoś kiedyś coś za darmo (poza rodzicami) ?
Wybudował autostradę, kupił dom, samochód itp.?
Na prawdę trzeba być idiotą aby wierzyć że unia jest taka wspaniała i daje coś aby "Polakom żyło się lepiej".
Owszem mamy otwarte granice ale czy to jest aż taki plus?
Nie mamy kontroli nad tym co wjeżdża do kraju (osobiście wolałbym już skorumpowanych celników którzy za flachę coś przepuszczą). Normy które udupiają Polaków, sławne normy na produkcje cukru czy limity na połów na Bałtyku kiedy na tym samym akwenie niemcy swobodnie łowią a Polskie kutry stoją w portach. Przykładów jest masa! Jedyna grupa która zyskała na unii to politycy!
ogólnie ten lewak to ostry pajac. 0 argumentów a jak Korwin jakieś daje to tamten jakby nie słyszy i dalej pierdoli głupoty.. masakra
I mam tu na myśli nie tylko prezentowany materiał ale wszystko co się dzieje wokół nas.
Niech mnie ktoś wybudzi z tego syfu...
Obejrzałem cały materiał... jestem załamany. Lewaccy tolerancyjni debile rozpierdolą Polskę i Europę.
I mam tu na myśli nie tylko prezentowany materiał ale wszystko co się dzieje wokół nas.
Niech mnie ktoś wybudzi z tego syfu...
Może nie będzie tak źle. UE nie powinna już długo istnieć. W ZSRR też kiedyś myślano że będzie na wieki wieków.
W końcu to lewackie bydło dostanie to na co zasługuje. Czyli wpierdol
zobaczycie co się stanie jak zaczniemy być płatnikiem netto
Z tego co mi wiadomo to już jesteśmy.
Z tego co mi wiadomo to już jesteśmy.
Na razie to jest jeszcze nieoficjalnie płatnikiem netto.
Zobaczysz co będzie jak ta wiadomość obiegnie kraj
Osobiście nie mogę się doczekać
Ten Ryfiński dobry jest ;D Najpierw wmawia Korwinowi, że demokracja jest najlepszym ustrojem, a potem stwierdza, że kraje niedemokratyczne się znacznie szybciej rozwijają, dlatego kraje demokratyczne muszą się łączyć (w Unii) aby im dorównać..
Dokładnie hahahah no sam sobie zaprzecza.... nie da sie bronić idiotycznej teorii
Socjalizm najgorsza droga dla kraju....
ma ktoś całość gdzieś ? ciekaw jestem riposty JKM
sadistic.pl/polsat-news-rozmowa-z-poslem-ruchu-palikota-armandem-ryfi-...
Prosze
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów