Kontrowersyjny dokument przedstawiający historię i dzień dzisiejszy Liceum Sióstr Niepokalanek w Szymanowie. Ukazuje życie uczących się w szkole dziewczyn, które często obfituje w rygor, kontrole i nieustanne porządki.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
🔥
Co za ksenofil...😁
- teraz popularne
No i co z tego?
jak w więzieniu. Nie wytrzymał bym z pingwinami 24h na dobę. Ciężkie życie sobie wybrały.
A potem dziewczynki wychodzą z LO na Studia to zostają największymi cnotkami niewydymkami , niepokalanego poczęcia cichodajkami .
w pierdlu ma się więcej praw niż w tej szkole :/
za te "kocie ruchy" zakonicy w 2 minucie daje piwo
Akurat mieszkam w Szymanowie , nie chodziłam tam do szkoły , to prawda że mają trochę rygoru ale bez przesady , za to ze sprzątaniem to prawda
trochę stary ten filmik , już tych budek nie mają tylko nowy internat
trochę stary ten filmik , już tych budek nie mają tylko nowy internat
przecież jak one wyjdą i pożyją trochę w normalnym świecie to powieszą się na pierwszym drzewie albo wrócą tam, przebiorą się za pingwiny i koło się zamknie..
a mnie zawsze straszyli, że mnie wyślą do takiej szkoły
a mnie zawsze straszyli, że mnie wyślą do takiej szkoły
Teraz jadąc w autobusie widzę 16 letnie cipy wyglądające jak 40 letnie kurwy, używające głośno w środku lokomocji języka pomocnika murarza przy akompaniamencie disco wiochy ryczącej z telefonu, to chyba wszystkie nastki bym w takich internatach pozamykał.
Teraz jadąc w autobusie widzę 16 letnie cipy wyglądające jak 40 letnie kurwy, używające głośno w środku lokomocji języka pomocnika murarza przy akompaniamencie disco wiochy ryczącej z telefonu, to chyba wszystkie nastki bym w takich internatach pozamykał.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów