Według źródła strzelają do irackiej ludności i żołnierzy.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Kolego, ten materiał jest stary jak świat. Jeszcze sprzed wojny w Syrii.
Przecież to ma z 10 lat. A tych kozojebców, co to nagrywali, sam szarik szatana od dawna rucha w dupę.
Irak po lekcji amerykańskiej demokracji
No dobra, ale ja na przykład nie widziałem.. Ale zahaczając o meritum: Jak by panowie wojskowi zamiast gadać o cycka Aishy i o dupie Jasmine dali z siebie 30% i przyłożyli do pracy to oglądali byśmy filmik jak patrol ISIS zostaje wykryty i zniszczony przez armię iracką
Montaż jakby13 latek nagrywał Majnkraft letsplay 10 lat temu. W ogóle to pare lat było cicho o ISIS czy tam IS a teraz cholerny wysryw filmików z ich udziałem. Stare te filmiki czy nagle powstali z kolan ?
Siriuz napisał/a:
Irak po lekcji amerykańskiej demokracji
Przeciwnie, to jest typowo poruSSka swołocz, tacy sami bandyci
Atak z zaskoczenia to max na co stać tych tchórzy kozojebców.
darnext123 napisał/a:
Montaż jakby13 latek nagrywał Majnkraft letsplay 10 lat temu. W ogóle to pare lat było cicho o ISIS czy tam IS a teraz cholerny wysryw filmików z ich udziałem. Stare te filmiki czy nagle powstali z kolan ?
Stare i chuj wie po co jest wygrzebywane akurat teraz. Chyba PiS za to płaci przed wyborami żebyście się bardziej bali uchodźców, bo innego sensownego wyjaśnienia nie widzę.
mazga50 napisał/a:
Halman lubi takie stare filmiki wrzucać
mazga50 napisał/a:
Halman lubi takie stare filmiki wrzucać.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów