📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
17 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
co Ty pierdolisz ja tam oglądam Warsaw shore i za kazdym razem mam grubą zwałe // BTW pyknąłbym Małą
A co to te Warsaw Shore? Wszyscy o tym pierdolą a ja nie wiem o co chodzi. MTV mam ale nie oglądam bo nie ma tam muzyki.
@UP
Jest to program o debilach stworzony dla debili. Nie wiem co jest w tym takiego śmiesznego, ale dla mnie jest to bieda umysłowa i nic więcej.
Kobieta to powinna być kobieta, z klasą. A nie jakieś kurwisko dające dupy w klubach i programach telewizyjnych ...
Jest to program o debilach stworzony dla debili. Nie wiem co jest w tym takiego śmiesznego, ale dla mnie jest to bieda umysłowa i nic więcej.
Kobieta to powinna być kobieta, z klasą. A nie jakieś kurwisko dające dupy w klubach i programach telewizyjnych ...
A ja myślałem, że ten program nazywa się Warsaw Whore....
Jaka tam smutna prawda? Nie oglądałem i nie oglądam.
Jaka tam smutna prawda? Nie oglądałem i nie oglądam.
a ja nie mam kablówki i chuj...
Ja (rocznik 1980) pamiętam jeszcze czasy, gdy na MTV leciała muzyka Tak, miałem udane dzieciństwo
Nie ogladam mtv od kiedy nie ma tam muzyki, czyli z jakies 5-10lat , juz dawno olalem to w chuj. tego whore tez nie ogladalem i nie mam zamiaru ogladac.
"w mtv grali rap, a nie randki pedałów"
Dokładnie tak, kiedyś to była muzyka, teraz to programy dla debili o debilach
Dokładnie tak, kiedyś to była muzyka, teraz to programy dla debili o debilach
Oj tam pierdolicie dobre show jak by nie patrzył najlepsze jakie dotychczas było.
Bo kto by nie chciał codziennie imprezować i ruchać?
I chuj z tego, że większość osób tam to idioci skoro i tak ruchają więcej razy od większości sadoli zarejestrowanych na tej stronie i mają ciekawsze życie.
Lubię sobie czasem oglądnąć to i trochę tym postaciom zazdroszczę bo sam chciał bym tak żyć przez miesiąc jak oni tylko bez kamer
I tak nawiasem to tą Elizkę bym jebał jak popierdolony
Mała też jest ruchable tylko ta gruba jakoś za gruba jest, ale o gustach się podobno nie dyskutuje
Bo kto by nie chciał codziennie imprezować i ruchać?
I chuj z tego, że większość osób tam to idioci skoro i tak ruchają więcej razy od większości sadoli zarejestrowanych na tej stronie i mają ciekawsze życie.
Lubię sobie czasem oglądnąć to i trochę tym postaciom zazdroszczę bo sam chciał bym tak żyć przez miesiąc jak oni tylko bez kamer
I tak nawiasem to tą Elizkę bym jebał jak popierdolony
Mała też jest ruchable tylko ta gruba jakoś za gruba jest, ale o gustach się podobno nie dyskutuje
garota napisał/a:
A kto kurwa ogląda w ogóle TV? Ja ostatnio włączyłem władcę piździeni, i po pierwszych 14 minutach reklam dałem sobie spokój.
Ty być bardzo oświecony. Ty, uczyć nas ogłupionych przez telewizja jak być taki jak ty
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów