Bardzo dobrze opisujący teraźniejszą sytuację w Polsce
Mam nadzieje że teraz dobrze i nie dostanę warna za nie opisanie wstawki
Ateista to dla mnie tylko ten, kto sie wypisał z Kościoła. Chrzest, pierwszą komunie, bierzmowanie można uniewarznić. Cała reszta to pseudoateiści, debile, którzy chcą być modni. Im mniej ludzi w kosciolach tym wiecej ciapatych w danym kraju. Szanujmy Kosciol
@Koniec swiata
spoko twoj wybor. tylko pamietaj jak kiedys spotkasz ta jedyna, zeby przypadkiem nie brac slubu w kosciele. bo wyjdzie zes tylko scierwo i psi syn
zreszta religia od zawsze to byl tylko spis praw funkcjonujacych na swiecie opisanych w taki sposob zeby prosci ludzie mogli to zrozumiec bez wpierdalania sie w schizofrenie. dopiero z biegiem czasu zorganizowane religie zaczely gnic, a w dzisiejszych czasach sa wogole nieaktualne bo ani kultura nie ta, ani metafor juz ludzie nie rozumieja
DO Koniec Świata i innych ateistów --- mamy w Polsce Demokracje czyli władze Ludu, więc mniejszość (Ateiści, deiści pedały, żydki, muzułmany kocie wiary i inni) nie będą mi - nam mówili co mamy robić jest nas przecież 95% a te 5% krzyczy najbardziej MÓWIĘ NIE mamy przecież Demokracje i większość decyduje a nie mniejszość!!!
po prostu będziesz jebanym hipokrytą