18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 14 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-02, 21:59
Halman 2023-08-07, 9:05 2
Flodzia napisał/a:

kto zgadnie jakie to było słowo

N jak Niga
Zgłoś
Verdi 2023-08-07, 10:34 15
Negroidalne niedojebanie umysłowe.
Zgłoś
kuba1986 2023-08-07, 11:06 8
Czy chodzi o słowo Nutella? Wygrałem?
Zgłoś
Aramanga 2023-08-07, 11:22
Nesttle albo chopapic
Zgłoś
~Velture 2023-08-07, 11:25 48
Albo jakiegoś słowa może używać każdy albo nikt go nie może używać.
Jeśli jedna grupa etniczna/rasowa/seksualna itp. może używać jakiegoś słowa, które jest obraźliwe względem pewnej grupy osób to wszyscy mogą tego słowa używać.
Póki ktokolwiek będzie go używał to zawsze będzie polaryzowało społeczeństwo.

Dam wam przykład który odnosi się do mnie.
Słowo "kaleka". Ja teoretycznie mogę go używać mówiąc o niepełnosprawnych bo sam jestem niepełnosprawny ale wiem, że niepełnosprawni nienawidzą jak ktokolwiek używa tego słowa. Poznałem przez ten ponad rok czasu sporo osób niepełnosprawnych i w świecie niepełnosprawnych w Polsce słowo "KALEKA" jest w chuj obraźliwe. Nie miałem pojęcia.
Ja tego słowa nie używam chociaż mnie osobiście w żaden sposób nie obraża ani nie rani moich uczuć ale skoro środowisko osób niepełnosprawnych zgodnie uznało, że to bardzo obraźliwe słowo to go nie używam aby nie krążyło w języku potocznym.

Tak samo murzyni powinni zrobić i nie nazywać się "NIGGA", "NYGGA", "NEGRO!", "NIGGER" itp. itd. abs. esp. skoro ich to obraża jak ktoś ich tak nazwie. Niech się kurwa sami tak nie nazywają to za kilka lat nikt nie będzie tak ich nazywać.

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
JanJankowski 2023-08-07, 12:00
Wprawi se nowe zęby
Zgłoś
BambiPMT 2023-08-07, 14:14 9
VeIture napisał/a:

Jeśli jedna grupa etniczna/rasowa/seksualna itp. może używać jakiegoś słowa, które jest obraźliwe względem pewnej grupy osób to wszyscy mogą tego słowa używać.
Słowo "kaleka". Ja teoretycznie mogę go używać mówiąc o niepełnosprawnych bo sam jestem niepełnosprawny ale wiem, że niepełnosprawni nienawidzą jak ktokolwiek używa tego słowa. Poznałem przez ten ponad rok czasu sporo osób niepełnosprawnych i w świecie niepełnosprawnych w Polsce słowo "KALEKA" jest w chuj obraźliwe. Nie miałem pojęcia.
Ja tego słowa nie używam chociaż mnie osobiście w żaden sposób nie obraża ani nie rani moich uczuć ale skoro środowisko osób niepełnosprawnych zgodnie uznało, że to bardzo obraźliwe słowo to go nie używam aby nie krążyło w języku potocznym.
Tak samo murzyni powinni zrobić i nie nazywać się "NIGGA", "NYGGA", "NEGRO!", "NIGGER" itp. itd. abs. esp. skoro ich to obraża jak ktoś ich tak nazwie. Niech się kurwa sami tak nie nazywają to za kilka lat nikt nie będzie tak ich nazywać.

Wolisz kuternoga, czy bocian?
Zgłoś
BigLebovsky 2023-08-07, 14:21 2
VeIture napisał/a:

Musisz jak najszybciej wystosować te prośbę do Światowej Ambasady Murzynowa, inaczej twój post jest bez sensu i zaśmieca tylko sadola

mam w dupie małe miasteczka
Zgłoś
Pie-sse 2023-08-07, 16:05 2
kuba1986 napisał/a:

Czy chodzi o słowo Nutella? Wygrałem?

Kutasa w dupie a później do japy.
Zgłoś
kwas79 2023-08-07, 16:34
Naturalnie
Zgłoś
Bul_od_bytu 2023-08-07, 16:40 4
Szympans bronił tylko swojego terenu. Ze śmietnika przy tym przystanku matka przyniosła mu pierwszego Twinky'iego więc trudno się naczelnemu dziwić, że nie chce by ktoś wyjadał z jego paśnika
Zgłoś
Aligejtor 2023-08-07, 16:58 1
n jak nigger, proste - kazdy moze a nawet powinien wyzywac czarnuchow od nigger
Zgłoś
~Velture 2023-08-07, 17:06 9
Bambrych napisał/a:

Wolisz kuternoga, czy bocian?

Mam w dupie jak mnie ktoś nazywa póki nie nazywa mnie tak złośliwie z premedytacją aby mi dopiec ze względu na niepełnosprawność. Mam tysiąc innych wad do których można się dopierdolić. Dopierdolenie się na siłę do niepełnosprawności to jak dziecko mówiące "twoja stara". Mam wyjebane.

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
ProVVe 2023-08-07, 18:29 1
jak mnie te małpiate gówno irytuje

Ola gringo
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów