Ziemkiewicz jak zawsze w formie.
Ziemkiewicz jak zawsze w formie.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Choćby zarażał 10 lasek dziennie, nie zaszkodzi tak Polkom i Polakom, jak ukraińscy, niemieccy, rosyjscy i polscy rasiści.
Może was boleć to, że w oczach waszej kobiety jesteście mniej warci od takiego Simona, moze to być po prostu prawdą.
Globalne Mass-Media (w stylu MTV, Hollywoodu itp) wylansowały taki, moim zdaniem bardzo nieprawdziwy i dyskryminujący, stereotyp, że murzyn to z założenia musi być męski, dobrze zbudowanym, przystojny i zajebisty w łóżku (choćby podprogowymi teledyskami, w których murzyn raper zawsze jest w otoczeniu wielu atrakcyjnych, BIAŁYCH kobiet); jednocześnie to samo źródło próbuje wtłuc, że myśl techniczna, inteligencja, zdolności organizacyjne i intelektualne białych są cechami nie atrakcyjnymi i starają się je zdyskredytować. A że kobiety są istotami emocjonalnymi, bardzo łatwo "łykają" ten podprogowy przekaz, uznając go za swój.
myśl techniczna, inteligencja, zdolności organizacyjne i intelektualne białych są cechami nie atrakcyjnymi
Boję się, że w łóżku mogą to nie być cechy szczególnie pożądane, w przeciwieństwie do wielkiej murzyńskiej pały i siły. Ja też swego czasu, kiedy chciałem po prostu pannę przelecieć, to nie pytałem, jaką ma średnią na studiach, tylko patrzyłem, jak trzęsie tyłkiem. Młody to ja byłem z 10 lat temu, jeszcze erasmus nie był taki popularny, ale już wtedy wiele dziewczyn przejęło tę mentalność przypisywaną zwykle mężczyznom: najpierw się wyszaleję, zaliczę, co się da, a potem się ustatkuję i założę rodzinę.
No i szalały, a jak starasz się wyszaleć - to co, darujesz sobie zaliczenie Murzyna albo Araba, skoro należą do rzadkości? Wszystkiego chciały spróbować. Potem się nieby ustatkowywały i brały sobie kolesi, których cechowały
myśl techniczna, inteligencja, zdolności organizacyjne i intelektualne
za mężów. Ale po dwóch, trzech, maksymalniie latach porządnego życia, zaczynały tęsknić za zaliczaniem i dopiero wtedy zaczynały się dramaty, rozwody, podziały kredytów itd.
Miałem szczęście [/nieszczęście] być na erasmusie i nauczył on mnie praktycznie jednego: Nie wiąż się z Polką, jeśli ktoś mówi w innym języku i ma nie polsko brzmiące nazwisko, to praktycznie wystarczy odpowiedni splot wydarzeń i wylądują w łóżku.
Też byłem na ersamusie i przyznać muszę, że ta przypadłość trawi nie tylko Polki, ale również samice innych narodów. A chyba najwięcej wkładały się Hiszpanki. Ja wiem, że temperament, że inna kultura, że dziś to nieco inne czasy, ale, Boże broń, żeby którakolwiek została moją żoną. Ja człowiek zda sobie sprawę z tego ile kutas gościło w jej cipie, to włos się jeży na głowie. Ale jest promyk nadziei, moi drodzy. Otóż była jedna laska z Krakowa, która zostawiła chłopaka w Polsce i faktycznie nie puściła się z nikim, mało tego nawet w lizing nie poszła z żadnym. Taka laska to skarb.
Btw czemu za jechanie po czarnuchach dostaje się warna? O chuj chodzi z tym portalem?
Jedno pytanie, ludzie kiedy wy zrozumiecie ze guma nie chroni przed HIV-em. Poczytajcie troche
Prezerwatywa nie uchroniła nas przed tobą. Oczywiście, że nie chroni przed chifem, ale zmniejsza ryzyko zarażenia o jakieś 90%. Tak samo sprawy mają się z ciążą. Żadna metoda antykoncepcyjna nie daje 100% pewności. Dlatego nie siej chaosu i niech ludzi ich używają dopóty nie znajdzie się lepszy sposób na chifa.
Dabis improbe, poenas! - Poniesiesz karę niegodziwczeKawał skurwysyna, bez dwóch zdań. Na szczęście dla ludzkości po stronie rasistów było tylu skurwieli, że od jednego Molla szalki nawet nie drgną, więc racja jest po stronie ludzi bez uprzedzeń.
Choćby zarażał 10 lasek dziennie, nie zaszkodzi tak Polkom i Polakom, jak ukraińscy, niemieccy, rosyjscy i polscy rasiści.
Ja pierdole.. lewakom matkę mogą czarnuchy HiVem zarazić, a oni dalej będą do nich wzdychać i cieszyć się jakimi to są lepszymi ludźmi bo nie posiadają złych, krzywdzącyh uprzedzeń.
A co do panów wypominających kobietom, że potrafią się bawić - w większości są to albo hipokryci którzy zapominają, że tydzień w tydzień wyrywają jakieś Natalie, Wioletty i Żanety i dmuchają je w kiblu na wiejskiej remizie albo na tylnym siedzeniu swojego samochodu (a potem zmieniają numer telefonu i blokują na fejsbuku żeby przypadkiem laska na raz sobie nie robila nadziei), albo kolesie tak brzydcy, że nawet stara, dmuchana setki razy przez każdego faceta w promieniu 50 km cichodajka nie zwróciłaby na nich najmnijeszej uwagi. Tak czy siak - każdy leczy jakieś swoje kompleksy tym jechaniem po Murzynach i dających im dupy Polkom
A co do panów wypominających kobietom, że potrafią się bawić - w większości są to albo hipokryci którzy zapominają, że tydzień w tydzień wyrywają jakieś Natalie, Wioletty i Żanety i dmuchają je w kiblu na wiejskiej remizie albo na tylnym siedzeniu swojego samochodu (a potem zmieniają numer telefonu i blokują na fejsbuku żeby przypadkiem laska na raz sobie nie robila nadziei), albo kolesie tak brzydcy, że nawet stara, dmuchana setki razy przez każdego faceta w promieniu 50 km cichodajka nie zwróciłaby na nich najmnijeszej uwagi. Tak czy siak - każdy leczy jakieś swoje kompleksy tym jechaniem po Murzynach i dających im dupy Polkom
Piwo za ten kawałek. Prawda jest taka, że punkt widzenia zależy od tego po której stronie grasz. Jest moment w którym chciałbyś wydymać pół świata i wtedy wręcz zależy ci na tym żeby laski się przed tobą rozkraczały. Inaczej sprawy się maja kiedy masz laskę, żonę, narzeczoną, córkę. Wtedy ci dymacze stają się niebezpieczni.
Przy czym nie odmówisz mi chyba tego, że laska która widziała więcej kutasów, niż Twoje zdolności matematyczne potrafią ogarnąć jest dobrą kandydatką na żonę?
A co do sypania się z Murzynami, czy z kimkolwiek innym to wszystko jest okej, dopóki się nie uprzedmiotawiasz. Jeśli robisz tak bo fajnie będzie mieć kogoś takiego w kolekcji to trąca to trochę kupczeniem.