Niestety dalej filmik się urywa ale pewnie pięknie płonął
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:36
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:19
🔥
Ajfoniara
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Można oglądać od 4:35
Jebane UPA.
@up
Niech zgadnę - kolejny cweluch który potępia wtrącanie się w sprawy innych państw pod warunkiem że nie mają historycznych konfliktów z wielko bolsko narodowo?
Niech zgadnę - kolejny cweluch który potępia wtrącanie się w sprawy innych państw pod warunkiem że nie mają historycznych konfliktów z wielko bolsko narodowo?
Nie wiem jak się do tego odnieść. Całkowity brak człowieczeństwa naszych "Braci ukraińców".
Widać nadal mają mordowanie we krwi.
Właśnie pokazują że są równie zjebani co radykalni islamiści. Do pieca z nimi wszystkimi.
Ciekawe czemu urywa się w najciekawszym momencie?
Bierzcie pod uwagę, że to może być filmik propagandowy, mający pogrążyć żołnierzy ukraińskich.
Takie tylko moje gdybanie.
Bierzcie pod uwagę, że to może być filmik propagandowy, mający pogrążyć żołnierzy ukraińskich.
Takie tylko moje gdybanie.
To nie jest film. To jest zwykłe palantów od kulek ASG chuj wie co.
Manderio napisał/a:
Nie wiem jak się do tego odnieść. Całkowity brak człowieczeństwa naszych "Braci ukraińców".
Przecież to normalka na wojnie. Są tacy co by ręką oczy przeciwnikowi wydłubali a są tacy co potrafią puścić wroga wolno. Po obu stronach znajdziemy tych wyjątkowo brutalnych jak i tych ludzkich żołnierzy, ale póki co w mediach mówi się, że to separatyści są tymi najgorszymi....
Dobrze się ogląda.
Chociaż cuchnie propagandą prorosyjskiego bydła.
"Pierwszą ofiarą wojny jest prawda." także byłbym ostrożny z entuzjazmem.
Chociaż cuchnie propagandą prorosyjskiego bydła.
"Pierwszą ofiarą wojny jest prawda." także byłbym ostrożny z entuzjazmem.
Grzegorz.C napisał/a:
@up
1. Piszesz od rzeczy.
2. Jesteś niedoukiem. pl.wikipedia.org/wiki/Wojna_polsko-ukraińska
Wojna wojną, ale człowieczeństwa to esesmani chyba mieli więcej. Bo jak na te czasy, to kurwa daleko do wszelkich zachowań ludzkich. Nawet wojna z natury ma swoje prawa. Więc teraz zwykły terroryzm na większą skalę nazywa się wojną, konfliktem itp itd. Niech ten świat sie skończy, bo szkoda patrzeć na bardziej rozwinięte gatunki zwierząt od człowieka.
Fake jak sam skurwysyn, gdy tylko koleś zaczął piszczeć to kamera wyłączona i pewnie od razu go zdjęli. Poza tym w ogóle się nie stawiał, a chuj niech mi robią co chcą.
Tak właśnie kurwa lemingom się wciska kit i potem pierdolą, że ci są tacy, a drudzy tacy.
Tak właśnie kurwa lemingom się wciska kit i potem pierdolą, że ci są tacy, a drudzy tacy.
@Grzegorz.C
Drogi idioto nikt o zdrowych zmysłach nie krzyżuje ludzi i ich nie pali na krzyżu. Te kurwy z UPA aż tak bardzo od szmatogłowych się nie różnią jak widać.
Drogi idioto nikt o zdrowych zmysłach nie krzyżuje ludzi i ich nie pali na krzyżu. Te kurwy z UPA aż tak bardzo od szmatogłowych się nie różnią jak widać.
Jak_chcesz_to_chodz napisał/a:
@Grzegorz.C
Się aż spociłeś , przecie to ruskie zmontowały teledysk żeby właśnie tacy jak Ty, trzęśli się przed kompem.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów