Poniżej oficjalna odpowiedź urzędników (zaopiniowanie projektu o którym mowa akapit wyżej)
Poniżej oficjalna odpowiedź urzędników (zaopiniowanie projektu o którym mowa akapit wyżej)
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zmiana stanowiska z kierowca na rowerzysta... Ja pierdolę podziwiam osobę która to pisała.
Warszawski magistrat już sobie jawnie kpi z mieszkańców, ale ponoć to samo dzieje się we wszystkich miastach gdzie u władzy ostali się ludzie z PO
Trzasku to komuch, on jest równiejszy niż reszta ludzi i może korzystać z samochodów, samolotów i innych dobrodziejstw. Coś jak Filipiak, który radzi biednym żeby nie żarli i nie latali, ale sam nie myśli aby z tego rezygnować, bo jemu to jest niezbędne do życia
Warszawski magistrat już sobie jawnie kpi z mieszkańców, ale ponoć to samo dzieje się we wszystkich miastach gdzie u władzy ostali się ludzie z PO
Odpowiedź tak samo jak próba trollowania godna jedynie "prawilnego umysłu".
pospulstwo
Jesteś z Goralenvolk?
Warszawski magistrat już sobie jawnie kpi z mieszkańców, ale ponoć to samo dzieje się we wszystkich miastach.
Poprawiony oczywisty błąd.
;>
Poprawiony oczywisty błąd.
Nie taki oczywisty. Podaj mi proszę przykład miasta rządzonego przez PiS, które rozszerza strefy płatnego parkowania, zwęża drogi i likwiduje miejsca parkingowe. Nie przeczę, że nie ma takich, ale ponieważ jestem z Warszawy i dobrze orientuję się w tym co się tutaj wyprawia to mogę powiedzieć, że wszystkie te inicjatywy są wprowadzane niemal zawsze głosami radnych z PO przy pełnym sprzeciwie PiS. Wcale nie zdziwiło by mnie gdyby w PiS robił to samo jakby miał większość, ale nie znam sytuacji z innych miast.
Aha, może to mieć też związek z tym, że Trzaskowski bez porozumienia z mieszkańcami zgłosił miasto do C40 i konsekwentnie podąża w tym kierunku mimo niezadowolenia Warszawiaków. Pobiera przy tym ponoć spore dotacje z EU.
Nie taki oczywisty. Podaj mi proszę przykład miasta rządzonego przez PiS, które rozszerza strefy płatnego parkowania, zwęża drogi i likwiduje miejsca parkingowe. Nie przeczę, że nie ma takich, ale ponieważ jestem z Warszawy i dobrze orientuję się w tym co się tutaj wyprawia to mogę powiedzieć, że wszystkie te inicjatywy są wprowadzane niemal zawsze głosami radnych z PO przy pełnym sprzeciwie PiS. Wcale nie zdziwiło by mnie gdyby w PiS robił to samo jakby miał większość, ale nie znam sytuacji z innych miast.
Racja. W Tychach tez rzędzi PO i wszystkie te pojebane pomysły drogowe już są.
Trzasku to komuch, on jest równiejszy niż reszta ludzi i może korzystać z samochodów, samolotów i innych dobrodziejstw. Coś jak Filipiak, który radzi biednym żeby nie żarli i nie latali, ale sam nie myśli aby z tego rezygnować, bo jemu to jest niezbędne do życia
jaki kurwa komuch jak on jest 72 rocznik. Coś ci się pierdoli w główce „chiba” Poza tym doucz się kto latał jak hrabia samolocikiem w te i spowrotem za co go wyjebali z partii a komu specjalnie nakładke asfaltową pod sam domek „wej” wsi „ciągli”, żeby hrabina miała wygodny wyjazd z posesji… i wiele, wiele innych. Widzę, że tvp równo wali po deklu.
jaki kurwa komuch jak on jest 72 rocznik
chodzi o mentalność a nie rodowód mózgu
sadolowe tyldy to bawi, cóż poradzisz. Dobrze, że pokazali skłonności kaczofilskie. Noga velturka już się przejadła, więc będzie co grillować
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów