Poniżej oficjalna odpowiedź urzędników (zaopiniowanie projektu o którym mowa akapit wyżej)
Poniżej oficjalna odpowiedź urzędników (zaopiniowanie projektu o którym mowa akapit wyżej)
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.Trzasku to komuch, on jest równiejszy niż reszta ludzi i może korzystać z samochodów, samolotów i innych dobrodziejstw. Coś jak Filipiak, który radzi biednym żeby nie żarli i nie latali, ale sam nie myśli aby z tego rezygnować, bo jemu to jest niezbędne do życia
Warszawski magistrat już sobie jawnie kpi z mieszkańców, ale ponoć to samo dzieje się we wszystkich miastach gdzie u władzy ostali się ludzie z PO
Odpowiedź tak samo jak próba trollowania godna jedynie "prawilnego umysłu".
pospulstwo
Jesteś z Goralenvolk?
Warszawski magistrat już sobie jawnie kpi z mieszkańców, ale ponoć to samo dzieje się we wszystkich miastach.
Poprawiony oczywisty błąd.
;>
Poprawiony oczywisty błąd.
Nie taki oczywisty. Podaj mi proszę przykład miasta rządzonego przez PiS, które rozszerza strefy płatnego parkowania, zwęża drogi i likwiduje miejsca parkingowe. Nie przeczę, że nie ma takich, ale ponieważ jestem z Warszawy i dobrze orientuję się w tym co się tutaj wyprawia to mogę powiedzieć, że wszystkie te inicjatywy są wprowadzane niemal zawsze głosami radnych z PO przy pełnym sprzeciwie PiS. Wcale nie zdziwiło by mnie gdyby w PiS robił to samo jakby miał większość, ale nie znam sytuacji z innych miast.
Aha, może to mieć też związek z tym, że Trzaskowski bez porozumienia z mieszkańcami zgłosił miasto do C40 i konsekwentnie podąża w tym kierunku mimo niezadowolenia Warszawiaków. Pobiera przy tym ponoć spore dotacje z EU.
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.Nie taki oczywisty. Podaj mi proszę przykład miasta rządzonego przez PiS, które rozszerza strefy płatnego parkowania, zwęża drogi i likwiduje miejsca parkingowe. Nie przeczę, że nie ma takich, ale ponieważ jestem z Warszawy i dobrze orientuję się w tym co się tutaj wyprawia to mogę powiedzieć, że wszystkie te inicjatywy są wprowadzane niemal zawsze głosami radnych z PO przy pełnym sprzeciwie PiS. Wcale nie zdziwiło by mnie gdyby w PiS robił to samo jakby miał większość, ale nie znam sytuacji z innych miast.
Racja. W Tychach tez rzędzi PO i wszystkie te pojebane pomysły drogowe już są.
Trzasku to komuch, on jest równiejszy niż reszta ludzi i może korzystać z samochodów, samolotów i innych dobrodziejstw. Coś jak Filipiak, który radzi biednym żeby nie żarli i nie latali, ale sam nie myśli aby z tego rezygnować, bo jemu to jest niezbędne do życia
Warszawski magistrat już sobie jawnie kpi z mieszkańców, ale ponoć to samo dzieje się we wszystkich miastach gdzie u władzy ostali się ludzie z PO
jaki kurwa komuch jak on jest 72 rocznik. Coś ci się pierdoli w główce „chiba” Poza tym doucz się kto latał jak hrabia samolocikiem w te i spowrotem za co go wyjebali z partii a komu specjalnie nakładke asfaltową pod sam domek „wej” wsi „ciągli”, żeby hrabina miała wygodny wyjazd z posesji… i wiele, wiele innych. Widzę, że tvp równo wali po deklu.
jaki kurwa komuch jak on jest 72 rocznik
chodzi o mentalność a nie rodowód mózgu
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.sadolowe tyldy to bawi, cóż poradzisz. Dobrze, że pokazali skłonności kaczofilskie. Noga velturka już się przejadła, więc będzie co grillować