18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
J86 2019-12-07, 16:59 12
Mhm a odpady radioaktywne z roxszczelnionych beczek z niemieckich elektrowni RWE , w Bałtyku rozkładają się 10 tys lat. Myślę że wiejski plastik w piecu jest jednak bardziej eko.
Zgłoś
żmij 2019-12-07, 18:51 18
J86 napisał/a:

Mhm a odpady radioaktywne z roxszczelnionych beczek z niemieckich elektrowni RWE , w Bałtyku rozkładają się 10 tys lat. Myślę że wiejski plastik w piecu jest jednak bardziej eko.

Nie dałoby się obciążyć szwabów kosztem emisji CO2 z obozowych krematoriów?

Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.

Burn! Loot! Murder!
Zgłoś
J................k 2019-12-07, 20:04 18
Kurwa jaka ekologia niemcy uruchamiają niedaleko granicy elektrownie węglową a w anglii buduje się nową elekteownie węglową a nam nienwolno palic weglem ktorego mamy w chuj
Zgłoś
hubecik 2019-12-07, 21:53 8
Ugotowałem buraki ale muszę poczekać żeby wystygly, żebym mógł je kroić
Zgłoś
Byku35 2019-12-07, 22:14 7
muflonpl napisał/a:

Kurwa jaka ekologia niemcy uruchamiają niedaleko granicy elektrownie węglową a w anglii buduje się nową elekteownie węglową a nam nienwolno palic weglem ktorego mamy w chuj

to otwusz okno na śląsku pod wieczór
Zgłoś
J86 2019-12-07, 22:40 3
żmij napisał/a:

Nie dałoby się obciążyć szwabów kosztem emisji CO2 z obozowych krematoriów?

To był akurat recykling , robili tez z nich mydło, żyrandole rękojeści do sztućców sporo rzeczy domowego użytku
Zgłoś
emperorzbigniew 2019-12-07, 23:23 3
Byku35 napisał/a:

20 lat temu jak otworzyłem okno w Gliwicach, to już nie wróciłem

Okres ważności moich postów kończy się z chwilą ich opublikowania
Zgłoś
matikesi 2019-12-07, 23:44 9
Dlaczego jak sram do zawsze przy tym sikam a jak sikam to nie sram?
Zgłoś
ritu4l 2019-12-08, 1:27 3
hubecik napisał/a:

Ugotowałem buraki ale muszę poczekać żeby wystygly, żebym mógł je kroić

Jeszcze gdy chodziłem do podstawówki to był tam taki Paweł, i ja jechałem na rowerze i go spotkałem, i potem pojechałem jeszcze do biedronki po lody i po drodze do domu jeszcze wtedy do domu pojechałem.

One, two, Freddy's coming for you.
Three, four, better lock your door.
Five, six, grab your crucifix.
Seven, eight, gonna stay up late.
Nine, ten, never sleep again.
Zgłoś
hubecik 2019-12-08, 1:33 6
"Jeszcze gdy chodziłem do podstawówki to był tam taki Paweł, i ja jechałem na rowerze i go spotkałem, i potem pojechałem jeszcze do biedronki po lody i po drodze do domu jeszcze wtedy do domu pojechałem."
I co z tymi lodami bo nie usnę

Karmazon napisał/a:

Jeszcze gdy chodziłem do podstawówki to był tam taki Paweł, i ja jechałem na rowerze i go spotkałem, i potem pojechałem jeszcze do biedronki po lody i po drodze do domu jeszcze wtedy do domu pojechałem.

I co z tymi lodami bo nie usnę ?
Zgłoś
T3RMINATOR 2019-12-08, 8:59 9
hubecik napisał/a:

"Jeszcze gdy chodziłem do podstawówki to był tam taki Paweł, i ja jechałem na rowerze i go spotkałem, i potem pojechałem jeszcze do biedronki po lody i po drodze do domu jeszcze wtedy do domu pojechałem."
I co z tymi lodami bo nie usnę
I co z tymi lodami bo nie usnę ?

A zrobili sobie po gałce za biedrom, że chłopak do tej pory ma traume i się powtarza.
Zgłoś
Igorek95 2019-12-08, 12:56
Nie rozumiem tego tematu i komentarzy w nim zawartych.

Życie to choroba, co najszybciej zabija.
Zgłoś
Użytkownik420 2019-12-08, 14:44 1
Raczej w stylu idiotówi i malo myślących ludzi. Proszę nie obrażać ludzi ze wsi

7890
Zgłoś
zajaczek88 2019-12-11, 7:26
Byku35 napisał/a:

Kolega pisze o elektrowniach a Ty o smogu i ogrzewaniu w domu
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów