W piecu 2 sekundy. Ekologia w stylu wiejskim
W piecu 2 sekundy. Ekologia w stylu wiejskim
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Mhm a odpady radioaktywne z roxszczelnionych beczek z niemieckich elektrowni RWE , w Bałtyku rozkładają się 10 tys lat. Myślę że wiejski plastik w piecu jest jednak bardziej eko.
Nie dałoby się obciążyć szwabów kosztem emisji CO2 z obozowych krematoriów?
Kurwa jaka ekologia niemcy uruchamiają niedaleko granicy elektrownie węglową a w anglii buduje się nową elekteownie węglową a nam nienwolno palic weglem ktorego mamy w chuj
to otwusz okno na śląsku pod wieczór
Nie dałoby się obciążyć szwabów kosztem emisji CO2 z obozowych krematoriów?
To był akurat recykling , robili tez z nich mydło, żyrandole rękojeści do sztućców sporo rzeczy domowego użytku
to otwusz okno na śląsku pod wieczór
20 lat temu jak otworzyłem okno w Gliwicach, to już nie wróciłem
Ugotowałem buraki ale muszę poczekać żeby wystygly, żebym mógł je kroić
Jeszcze gdy chodziłem do podstawówki to był tam taki Paweł, i ja jechałem na rowerze i go spotkałem, i potem pojechałem jeszcze do biedronki po lody i po drodze do domu jeszcze wtedy do domu pojechałem.
I co z tymi lodami bo nie usnę
Jeszcze gdy chodziłem do podstawówki to był tam taki Paweł, i ja jechałem na rowerze i go spotkałem, i potem pojechałem jeszcze do biedronki po lody i po drodze do domu jeszcze wtedy do domu pojechałem.
I co z tymi lodami bo nie usnę ?
"Jeszcze gdy chodziłem do podstawówki to był tam taki Paweł, i ja jechałem na rowerze i go spotkałem, i potem pojechałem jeszcze do biedronki po lody i po drodze do domu jeszcze wtedy do domu pojechałem."
I co z tymi lodami bo nie usnę
I co z tymi lodami bo nie usnę ?
A zrobili sobie po gałce za biedrom, że chłopak do tej pory ma traume i się powtarza.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów