W piecu 2 sekundy. Ekologia w stylu wiejskim
Mhm a odpady radioaktywne z roxszczelnionych beczek z niemieckich elektrowni RWE , w Bałtyku rozkładają się 10 tys lat. Myślę że wiejski plastik w piecu jest jednak bardziej eko.
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.Kurwa jaka ekologia niemcy uruchamiają niedaleko granicy elektrownie węglową a w anglii buduje się nową elekteownie węglową a nam nienwolno palic weglem ktorego mamy w chuj
Nie dałoby się obciążyć szwabów kosztem emisji CO2 z obozowych krematoriów?
to otwusz okno na śląsku pod wieczór
One, two, Freddy's coming for you.Jeszcze gdy chodziłem do podstawówki to był tam taki Paweł, i ja jechałem na rowerze i go spotkałem, i potem pojechałem jeszcze do biedronki po lody i po drodze do domu jeszcze wtedy do domu pojechałem.
"Jeszcze gdy chodziłem do podstawówki to był tam taki Paweł, i ja jechałem na rowerze i go spotkałem, i potem pojechałem jeszcze do biedronki po lody i po drodze do domu jeszcze wtedy do domu pojechałem."
I co z tymi lodami bo nie usnę
I co z tymi lodami bo nie usnę ?