18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Ekologiczna noga
zwierzak30 • 2024-02-06, 10:08
@Velture.
Gdyby Ci się ta droga zjebała.Mam pomysł na coś trendi-ekologicznego.
No i fchuj tańszego.

Zgłoś
John-Flopp 2024-02-06, 10:20 8
Nie no zajebisty pomysł.. Na tiktoczka dla jebanych debili. Niech po użytkuje taką super protezę przez chociaż tydzień to się zesra. Przecież to dopasowane musi być żeby krzywdy nie robiło.
Zgłoś
Caanonierka 2024-02-06, 10:32 3
John-Flopp napisał/a:

Nie no zajebisty pomysł.. Na tiktoczka dla jebanych debili. Niech po użytkuje taką super protezę przez chociaż tydzień to się zesra. Przecież to dopasowane musi być żeby krzywdy nie robiło.

Część ważną,profesjonalną-ma dopasowaną.Tylko końcówkę sobie z drzewa zrobił..
Zgłoś
PanWladca 2024-02-06, 10:34 17
Coraz bardziej hardcorowo tutaj
Zgłoś
Halman 2024-02-06, 10:36 9
John-Flopp napisał/a:

Nie no zajebisty pomysł.. Na tiktoczka dla jebanych debili.

a ja widzę tutaj celny pocisk w veltura, typa który bał się iść do lekarza (bo lekarz pewnie czyhał na to żeby go zabić w gabinecie) więc roztropny i mądry człowiek czekał aż mu gnijąca noga zacznie już capić zgnilizną...

a o akcji "dej na nogę" już nie bede wspominał bo to już tylko skutek przyczyny...
Zgłoś
R................N 2024-02-06, 10:54 2
Można? można… Biedni ludzie potrafią sobie poradzić, trochę pracy a nie kilkanaście kafli.
Zgłoś
mynameisgod 2024-02-06, 11:06 2
Przychodzi facet do lekarza i mówi:
- Panie doktorze urwało mi jądra, niech pan mi przeszczepi inne.
- No wie pan, mogę to zrobić, ale jest pewien problem bo mamy w magazynie tylko dwa, jedno drewniane a drugie metalowe. Jeżeli panu tak bardzo zależy to możemy, na pana odpowiedzialność, je wszczepić.
- Dobrze lepsze takie niż żadne.
Lekarz zrobił operacje i kazał przyjść facetowi za 5 lat do kontroli.
Po pięciu latach:
- Zadowolony jest pan?
- Owszem mam nawet dwóch synów, jeden Pinokio a drugi Terminator.
Zgłoś
Krak 2024-02-06, 11:23 1
Przynajmniej nie żebrał, przepraszam prowadził zbiórkę.
Zgłoś
~Velture 2024-02-06, 11:29 95
Halman napisał/a:

a ja widzę tutaj celny pocisk w veltura, typa który bał się iść do lekarza (bo lekarz pewnie czyhał na to żeby go zabić w gabinecie) więc roztropny i mądry człowiek czekał aż mu gnijąca noga zacznie już capić zgnilizną...
a o akcji "dej na nogę" już nie bede wspominał bo to już tylko skutek przyczyny...

Jak ruchałeś psy a żona dawała dupy każdemu poza tobą to ci nie wypominaliśmy.

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
Halman 2024-02-06, 11:39 14
Velture napisał/a:

nie ma to jak konfrontować pierdolenia kilku głupków o Halmanie z faktami o własnej nodze...
Zgłoś
SkoPio1 2024-02-06, 12:05 4
Halman napisał/a:

a ja widzę tutaj celny pocisk

To jest pocisk:

Zgłoś
Sawix 2024-02-06, 12:24
Lepsza iż oryginał
Zgłoś
Emilian89 2024-02-06, 12:39 13
Velture napisał/a:

Przynajmniej ma żonę a ty tylko wkurwiles dietetyków bo pokazałeś jak schudnąć o 50 kg w jeden dzień grubasku
Zgłoś
JanzDukli 2024-02-06, 12:41 3
Sawix napisał/a:

Lepsza iż oryginał

Doskonała do himalaizmu i zdobywaniu biegunów.
Jak mówił JKM o Jaśku Meli, że ma łatwiej bo nie dostanie odmrożeń.
Zgłoś
John-Flopp 2024-02-06, 12:51 1
Caanonierka napisał/a:

Część ważną,profesjonalną-ma dopasowaną.Tylko końcówkę sobie z drzewa zrobił..

Widać że masz dwie nogi.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów