📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:55
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:51
🔥
Konkret wpierdol dla pedofila
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nastepnym razem wsadz sobie chuja do mrowiska lub do ula i zobaczymy czy wytrzymasz dluzej, niz te stworzonka.
Matt napisał/a:
Nastepnym razem wsadz sobie chuja do mrowiska lub do ula i zobaczymy czy wytrzymasz dluzej, niz te stworzonka.
już takie eksperymenty były.
Mrowisko:
sadistic.pl/nowa-forma-znanego-powiedzenia-vt121052.htm
Nie ul ale pszczółki są:
sadistic.pl/male-co-nieco-vt198262.htm
Łojezu. Ktoś zabił muchę i osę. Jak taki jesteś wrażliwy to w ogóle nie włączaj internetu bo nawet kwejk będzie dla Ciebie zbyt drastyczny.
Gdyby ktoś płakał to dodam tylko że osa to szkodnik w szczególności dla pszczół które są pożyteczne. Podobno kiedy osa znajdzie się w ulu ok 10 pszczół musi zginąć żeby ose udupić. O muchę chyba nikt płakał nie będzie ale jeśli tak to w skrócie objaśniam że jest pierdolnięty
Eksperyment level Sadol junior starszy ale podoba mi się lap piwo
Dawaj te swoje biedronki.
Matt napisał/a:
Mówiłem, że jak po psach kotach, po świniach i kozach, znaleźli się obrońcy karpiów, to tylko chwila i znajdą się obrońcy much, os czy komarów?Nastepnym razem wsadz sobie chuja do mrowiska lub do ula i zobaczymy czy wytrzymasz dluzej, niz te stworzonka.
Nie długo jak cię komar zacznie żreć to nie będziesz mógł go zabić. Tak jak dziś nie Szwed nie może zabić murzyna gdy ten zaczyna mu gwałcić kobietę czy dziecko.
Barnellini napisał/a:
Łojezu. Ktoś zabił muchę i osę. Jak taki jesteś wrażliwy to w ogóle nie włączaj internetu bo nawet kwejk będzie dla Ciebie zbyt drastyczny
Nie chodzi "łoto", że zabił osę czy muchę, tylko, że dzban bierze przyjemność z męczenia zwierząt. Następny może być kot, pies, człowiek... Niech więc lepiej wkłada chuja w mrowisko.
Teraz eksperyment ile wytrzyma lewak i ile pizda z lgbt. z checia pomoge
Następnym razem niech zrobi eksperyment z czarnym i metysem ciekawe , który dłużej wytrzyma.
Barnellini napisał/a:
Łojezu. Ktoś zabił muchę i osę. Jak taki jesteś wrażliwy to w ogóle nie włączaj internetu bo nawet kwejk będzie dla Ciebie zbyt drastyczny.
Każdy 10 latek ma taką fazę w życiu , że eksperymentuje z owadami: wyrywa skrzydełka, nóżki , pali, przytapia Ja na przykład paliłam mrówki za pomocą soczewki. Jak masz więcej niż 10 lat i dalej eksperymentujesz .......no to beret zryty . Nie , że osy żal , ale trzeba być pierdolniętym, żeby takie hooby mieć.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów