📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dobrze że papier masz na miejscu-Możesz od razu się podetrzeć, pizdo!
Kurwa jak można się tak bać takiego pajączka. Ty jesteś facetem czy pizdą.
Eksploracja działki to taki urban explorer dla dzieci? Szukacie otwartych działek i patrzycie co tam jest? Może szukacie stolców zostawionych przez lokatorów? Co to kurwa ma być?
Dobrze, że każdy z was jest takim bad ass'em i niczego się nie boi... Jak coś wypierdala z zaskoczenia to zawsze można "podskoczyć". Oglądałem w chuj filmów, które straszyły tylko w momentach, gdy coś wyskakiwało znienacka, co nie znaczy, że bałem się samego filmu...
Coś jak Allah Akbar, święte zawołanie Wyznawców Islamu.
xts napisał/a:
a ja zawsze się staram córkę nauczyć miłości do tych stawonogów. Są piękne, nie można się ich bać.
No i prawidłowo,ja ogólnie to się nie boję powiedzmy,takiego średniego to na rękę spokojnie wezmę,ale jak widzę dużego to czuje jakiś wstręt,i jeśli znajdę takiego w domu albo gdzieś gdzie mi przeszkadza,to zwabiam go na gazetę i za drzwi,niech se szuka gdzie indziej domu
co wy się tak kurna wszyscy boicie pająków? On się bardziej boi was niż wy jego
hmm jak to jest materiał na sadola to ja zaczynam powątpiewać czy aby nie przypadkiem zamieniamy się w kwejka
Kurwa tak kątnika się przestraszyć.... Co za goście... Ja będąc małym dzieckiem zaspokajałem swoje sadystyczne zapędy wrzucając muchy/drobne pająki/osy z opalonymi skrzydłami w sieci pająka i przyglądałem się jak później obezwładnia i pożera swoje ofiary
Hodowałem skakuny w słoikach w szafie, dokarmiałem kątniki, krzyżaki. Teraz na stare lata mam terraria z ptasznikami i żyję z pająkami za pan brat.
Cholernie pożyteczne stworzonka, które darzę takim samym szacunkiem jak nietoperze: dla mnie wszystko co wpierdala latające ścierwo (w szczególności komary) zasługuje na pełne uznanie oraz wsparcie.
Hodowałem skakuny w słoikach w szafie, dokarmiałem kątniki, krzyżaki. Teraz na stare lata mam terraria z ptasznikami i żyję z pająkami za pan brat.
Cholernie pożyteczne stworzonka, które darzę takim samym szacunkiem jak nietoperze: dla mnie wszystko co wpierdala latające ścierwo (w szczególności komary) zasługuje na pełne uznanie oraz wsparcie.
xts napisał/a:
to nie arachnofobia
raz swoją babę tak opierdoliłem, że poszła się wypłakać do kibla.
Bo wpaja córcę negatywy odnośnie pająków. Jak zobaczy jednego to podnosi raban "ojeje pająk, uważaj", a ja zawsze się staram córkę nauczyć miłości do tych stawonogów. Są piękne, nie można się ich bać.
z pokolenia na pokolenie pierdolone baby uczą dzieci, że pająki są straszne ot taka arachnofobia u pizd
To zamiast do roboty do zostań z bachorami i sam je wychowuj. Wtedy nie będą bały się niczego.
może i są piękne ale jakby mi wyskoczył niespodziewanie na rękę to też bym się prawdopodobnie posrał w pierwszej chwili.
parę razy kilka takich pająków wyszło z piwnicy tylko były 2x większe i nie było sytuacji że któryś z domowników tak reagował. A tak w temacie pająków to jak ostatnio przekopywałem ziemię w szklarni to było ( i jest dalej) tyle pająków że można garściami zbierać jak ktoś chce to mogę zdjęcia zrobić(cegłą lub kamieniem)
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów