Kurwa tak kątnika się przestraszyć.... Co za goście... Ja będąc małym dzieckiem zaspokajałem swoje sadystyczne zapędy wrzucając muchy/drobne pająki/osy z opalonymi skrzydłami w sieci pająk
ja do tej pory to robie pasikoniki do krzyżaków wrzucam na działeczce, rozkosz
raz swoją babę tak opierdoliłem, że poszła się wypłakać do kibla.
Bo wpaja córcę negatywy odnośnie pająków. Jak zobaczy jednego to podnosi raban "ojeje pająk, uważaj", a ja zawsze się staram córkę nauczyć miłości do tych stawonogów. Są piękne, nie można się ich bać.
z pokolenia na pokolenie pierdolone baby uczą dzieci, że pająki są straszne ot taka arachnofobia u pizd"
Dałem piwo, ale sam też sram po nogawkach jak widzę wielkiego pająka, ale nie tylko o pająki w moim przypadku chodzi tylko o wszystkie ohydne owady, robaki czy inne chujostwo wielkich pająków po prostu się boje a inne paskudne kurestwo to bardziej mnie brzydzi i nienawidzę wszystkiego z tym związanego jak jasny chuj no i kurwa źle się czuję ze świadomością, że jestem pizdą :-< ble kurwa fu.
Daj im czego chca, daj im opowiesci, daj im mozliwosc do byia calkowicie inna osoba, daj im rozwiazywac problemy,daj im uczucie spelnienia, daj im sile i wladze, daj im przyjaciol, daj im silnych w uczuc i wrazen, daj im katharsis...
@xts
Masz rację. Jesli jednak o mnie chodzi, to kiedyś zwyczajnie nie wchodziłam sobie z pająkami w drogę. Jest, niech jest. Aż jeden mnie ugryzł (bronił się, nie zauważyłam go i przygniotłam kolanem.) Od tamtego wydarzenia panicznie reaguję na widok nawet tych szczupłych, co się bujają. Co prawda nic mi nie zgniło i nie odpadło (ot, jakiś zwykły tłuścioch mnie użarł) ale ból był o wiele gorszy od użądlenia osy. Zabić nie zabiję, ale nastresuję się zawsze.
a potrafisz teraz strzelać pajęczyną z rąk?
Bo wpaja córcę negatywy odnośnie pająków. Jak zobaczy jednego to podnosi raban "ojeje pająk, uważaj", a ja zawsze się staram córkę nauczyć miłości do tych stawonogów. Są piękne, nie można się ich bać.
z pokolenia na pokolenie pierdolone baby uczą dzieci, że pająki są straszne ot taka arachnofobia u pizd
właśnie, GŁUPOTA i wpajanie idiotyzmu od dziecka, nie ARACHNOFOBIA... apropo to zapraszam do moich pajączków
facebook.pl/skowupt
facebuk: facebook.com/pages/%C5%BBu%C5%82w/493337350793565?fref=nfŻycie to zupa, a ja mam widelec