📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Ja pierdolę - może jest jakiś kanał TV dla pedałów z pedalskimi podróżami, gdzie pedały prezentują czego należy się spodziewać po ekstremalnych pedalskich podróżach... takie "W rurkach przez świat" odcinek pod tytułem "Pająk prawie dorwał się do dupy".
Ja pierdolę - może jest jakiś kanał TV dla pedałów z pedalskimi podróżami, gdzie pedały prezentują czego należy się spodziewać po ekstremalnych pedalskich podróżach... takie "W rurkach przez świat" odcinek pod tytułem "Pająk prawie dorwał się do dupy".
Niektórzy cierpią na arachnofobię kolego...
A tak na marginesie ostatnio takiego odkryłem w pokoju. Mam nadzieję, że nie zabiliście, bo choć nie jest piękny to zjada wiele innych ohydztw.
raz swoją babę tak opierdoliłem, że poszła się wypłakać do kibla.
Bo wpaja córcę negatywy odnośnie pająków. Jak zobaczy jednego to podnosi raban "ojeje pająk, uważaj", a ja zawsze się staram córkę nauczyć miłości do tych stawonogów. Są piękne, nie można się ich bać.
z pokolenia na pokolenie pierdolone baby uczą dzieci, że pająki są straszne ot taka arachnofobia u pizd
raz swoją babę tak opierdoliłem, że poszła się wypłakać do kibla.
Bo wpaja córcę negatywy odnośnie pająków. Jak zobaczy jednego to podnosi raban "ojeje pająk, uważaj", a ja zawsze się staram córkę nauczyć miłości do tych stawonogów. Są piękne, nie można się ich bać.
z pokolenia na pokolenie pierdolone baby uczą dzieci, że pająki są straszne ot taka arachnofobia u pizd
dopiero w zwolnionym tempie robi wrażenie
Masz rację. Jesli jednak o mnie chodzi, to kiedyś zwyczajnie nie wchodziłam sobie z pająkami w drogę. Jest, niech jest. Aż jeden mnie ugryzł (bronił się, nie zauważyłam go i przygniotłam kolanem.) Od tamtego wydarzenia panicznie reaguję na widok nawet tych szczupłych, co się bujają. Co prawda nic mi nie zgniło i nie odpadło (ot, jakiś zwykły tłuścioch mnie użarł) ale ból był o wiele gorszy od użądlenia osy. Zabić nie zabiję, ale nastresuję się zawsze.
Masz rację. Jesli jednak o mnie chodzi, to kiedyś zwyczajnie nie wchodziłam sobie z pająkami w drogę. Jest, niech jest. Aż jeden mnie ugryzł (bronił się, nie zauważyłam go i przygniotłam kolanem.) Od tamtego wydarzenia panicznie reaguję na widok nawet tych szczupłych, co się bujają. Co prawda nic mi nie zgniło i nie odpadło (ot, jakiś zwykły tłuścioch mnie użarł) ale ból był o wiele gorszy od użądlenia osy. Zabić nie zabiję, ale nastresuję się zawsze.
Rozumiem, że jakaś grupowa akcja z kolegami... Już wiemy kto był cipą na tej orgietce
Kurwa tacy wszyscy z jajami i męscy tutaj jesteście ja sie ogólnie takiego gówna nie boje ale gdyby mi coś takiego nieświadomie z zaskoczenia wyjebało pewnie też bym się wystraszył. Pająki ogólnie cholernie pożyteczne stworzenia wpierdzielają wiele innych gówien a takie większe są całkiem ciekawe
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów