📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
coraz lepiej z nimi ciśnie
Znajomemu SM zrobiła zdjęcie swoim pseudoradarem jak jechał terenie zabudowanym 57 km/h i przysłali mu mandat do zapłacenia na kwotę 50 zł...
Jedziesz Ryży z nimi. Połowę tej bandy trzeba by było wypierdolić na zbity ryj.
ta szmata z kotem powinna w ryj dostać
WOLNOŚĆ SŁOWA DLA SADISTICA!
Okej, Straż Miejska rozumiem, niepotrzebne gówno, sępy i takie tam, ale ten pacan to już przesada, jeszcze każe się im ogolić, otwiera se drzwi, silnik każe wyłączać, no ludzie bez przesady, zwykły zjeb i tyle.
Niech się za swoje życie weźmie.
Okej, Straż Miejska rozumiem, niepotrzebne gówno, sępy i takie tam, ale ten pacan to już przesada, jeszcze każe się im ogolić, otwiera se drzwi, silnik każe wyłączać, no ludzie bez przesady, zwykły zjeb i tyle.
Niech się za swoje życie weźmie.
Zajebiście, że przez brak cenzury na jego dokumencie prawo jazdy mogę sobie zaraz wziąć pożyczkę i nikt nic nie będzie wiedział.
już wyhaczyliście to, że lecą piwka za Emila?... jebnijcie się w czerep
jak się kurwa rozbestwił, zasraniec. Bezczelnie odjebuje drzwi, rzuca dziecinne złośliwe teksty, żeby tylko kogoś sprowokowac, co by materiał miec do nowych odcinków.
Garbatyx napisał/a:
już wyhaczyliście to, że lecą piwka za Emila?... jebnijcie się w czerep
Szczerze w dupie mam te Twoje piwko. Wrzucam bo moze ktos chce obejrzec. Sam nie raz szukam i nie moge znalezc a ze codziennie ogladam sadola to jak znalazl ... Moze dupa boli ze to ja wrzucilem a nie Ty?! Jak mnie wkurwiaja tacy ludzie jak Ty. Jakis pajac siedzi przed komem i mysli komu by dopierdolic i kogo wkurwic na swiętą noc. Ale nie udalo Ci sie mnie wkurwic Jebaj sie fagasie!
Ja np. nie mam TV a gościa lubię. Fajnie, że ktoś to wrzuca a ty chłopcze płaskostopcze idź i się sam pierdolnij w główkę.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów