📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Pan Emil jak zwykle targa suty lamusom ze straży, piwko dla niego!
@up siekierami kurwa!
Pan Emil to pieniacz który nie ma co robić więc pozuje na współczesnego robin hooda. Taki wioskowy podburzacz, beka z niego
@Up Zobaczymy jak zrobisz prawko, będziesz starał sie utrzymac auto, jezdził przepisowo a tu pocztą przyjdzie ci mandacik bo jakiś kretyn źle postawił fotoradar
Oj tam. Wyrabia się, zaczyna ładnie ironizować. A temu leśnikowi to już się uzbierały 2 zarzuty z kodeksu karnego. Za coś takiego powinien stracić robotę.
@FrasQs, najnowszy? Serio? Ja wczoraj oglądałem 8 odcinek... Skoro drugi jest nowszy od ósmego to ja już nie wiem...
@FrasQs
Sęk w tym że pod pozorem walki z wadliwie instalowanymi radarami próbuje się dawać przyzwolenie na zbyt szybka jazdę... Natomiast błędy w zapisie radarów są na tyle nieznaczne że tylko cwaniaczek będzie popierał tą inicjatywę...
Sęk w tym że pod pozorem walki z wadliwie instalowanymi radarami próbuje się dawać przyzwolenie na zbyt szybka jazdę... Natomiast błędy w zapisie radarów są na tyle nieznaczne że tylko cwaniaczek będzie popierał tą inicjatywę...
Troche burak z niego, ale w słusznej sprawie i jest to w 100% usprawiedliwione.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów