📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Rozczarowałem się, liczyłem na jakieś nowe akcje, a mamy odgrzewane kotlety:(
@FrasQs masz więcej tego ? bo na tvnplayer usuwają ...
Tak mnie teraz naszło pytanie: dlaczego ja tym kurwom 3 razy mandat już w swoim życiu płaciłem, a Policji tylko raz? W sumie na SM wydałem już 300 zł, a na Policję tylko 50 zł...
Brawa dla niego, bo łapie te fotoradary które faktycznie są ustawione źle albo w miejscach tylko do wyciągania kasy. Bo jest różnica między fotoradarem ustawionym przed np. szkołą a jest różnica między takim ustawionym w szczerym polu bądź na drodze na której przekroczenie prędkości o 20km/h nie stanowi żadnego zagrożenia
Jak do policji nic nie mam, tak strażaków skurwysynów miejskich nienawidzę. Widzę, że obok Bongmana i Jezusachrystusa czy jak mu tam rodzi się nam nowa gwiazda z tęgą głową na sadolu. Czyżby Mesjach był zgniłym owocem pedalskiej miłości Dżizusa i Bongmana?
Cóż, Policja jak rozstawia fotoradar, to jednak zazwyczaj robi to w miejscu niebezpiecznym, gdzie dochodzi do wypadków. I zmusza kierowców, żeby przynajmniej w tym miejscu zwolnili.
A SM to jest nic innego niż narzędzie do nabijania funduszy gminom. Są w Polsce gminy, w których wpływy z mandatów są jednym z ważniejszych źródeł dochodów. Nie oszukujmy się. Straż miejska ma zarabiać, a nie pilnować bezpieczeństwa. Stąd fotoradary poustawiane w najdziwniejszych miejscach, byle tylko pstryknąć parę fotek.
A SM to jest nic innego niż narzędzie do nabijania funduszy gminom. Są w Polsce gminy, w których wpływy z mandatów są jednym z ważniejszych źródeł dochodów. Nie oszukujmy się. Straż miejska ma zarabiać, a nie pilnować bezpieczeństwa. Stąd fotoradary poustawiane w najdziwniejszych miejscach, byle tylko pstryknąć parę fotek.
Pozdrawiam strażnika z Krosna, nazwiska nie podam ale aż za dobrze Pana znam
Wmawianie, że pije w miejscu publicznym. Tylko czemu na filmie jest Pan sam a nie z Aleksandrą?
Wmawianie, że pije w miejscu publicznym. Tylko czemu na filmie jest Pan sam a nie z Aleksandrą?
Pan Emil odwala kawał dobrej roboty. Wielu z nas by się po prostu nie chciało.
Nie żebym się czepiał, ale na strażnika leśnego gada, że przez jezdnię przechodzi nie po pasach a sam robi to samo w 3:38
10:00 hahaha. 'przekroczyłam?'
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów