18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
IonutEugen 2024-02-18, 21:21 1
i dlatego kocham sadystycznie!
takie wiadomości nie są obecnie podawane w prasie rumuńskiej.
Zgłoś
HermanVonSztolc 2024-02-18, 21:24
Już do nas jadą... bydzie wesoło hyhy
Zgłoś
yaiba 2024-02-18, 21:33 18
Ani Holendrzy, ani niemcy nie są tak pro imigranccy jak się wam wydaje. Co prawda są mniej ksenofobiczni w przestrzeni publicznej ale to ma raczej swoje wytłumaczenie w poprawności politycznej.
Kolejna sprawa jest taka, że gdyby chcieli to roznieśli by to tałatajstwo w 45 minut, dla ciekawskich polecam wyszukanie materiałów z rozganiania towarzystwa protestującego przeciwko obostrzeniom w pandemii.
Kraje europejskie celowo nic z tym nie robią, kwestia tylko na kogo polecenie i dla jakich celów. Chyba nie muszę przypominać kto za wszystkim się czai
Historia lubi się powtarzać, i nie chce prorokować, ale wkrótce znajdzie się ktoś kto porwie tłumy i zrobi względny porządek na następne 100lat. W tym wszystkim mam tylko nadzieje, że tym razem znajdziemy się po odpowiedniej stronie

Putin la Puta Kaput
Zgłoś
smc 2024-02-18, 22:01
Na pewno steruje tym Soros z Macierewiczem.
Zgłoś
Clistwood 2024-02-18, 22:10
Moje miasto takie piękne
Zgłoś
ibrahim 2024-02-18, 22:43
hwdp w praktyce, w kalifacie niderlandzkim.
Zgłoś
hitmeme 2024-02-18, 22:46
Za parę lat w Polsce?
Zgłoś
sweden0909 2024-02-18, 22:49
Zachciało się kolonizacji średniowiecza...
Zgłoś
M800 2024-02-18, 23:17 1
W normalnym kraju taki inżynier miałby możliwość szlifowania kilofu w koloni karnej.
Zgłoś
kieleckiscyzoryk 2024-02-18, 23:22 1
flejtuch napisał/a:

No co, normalna codzienność na nowoczesnym zachodzie europy

na szczęście u nas tylko polaczki gwałcą i mordują

Jestem pełny jak kubek, piękny jak Hubert, nie lubię wędlin ni kurew xD
Zgłoś
corpo_kills_me 2024-02-18, 23:24
Piwo za tytuł.
Zgłoś
Kici-Kici 2024-02-18, 23:36
W Holandii musi być niedziela handlowa, bo czarni wyszli na zakupy
Zgłoś
SpalonyStyk 2024-02-19, 0:24 3
Mieszkam tuż obok. Widziałem w chuj policji i powoli zbierające sie na miejsce grupki Erytrejczyków z pałkami ale przedstawienie przegapilem bo na zakupach bylem. Jakies podobno polityczne spięcie

W sumie długo to nie trwało bo burmistrz zezwolił na użycie gazu. Więcej czasu trwało wyłapywanie wszystkich, helikopter prawie do północy latał.
Zgłoś
M800 2024-02-19, 0:39
opółnocyuciebie napisał/a:

W Holandii musi być niedziela handlowa, bo czarni wyszli na zakupy

Back sunday.
Zgłoś
ProVVe 2024-02-19, 2:37 1
Kiedyś padnie rozkaz o uzyciu ostrej amunicji. Mam nadzieje, ze dozyje

Ola gringo
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów