📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
i dlatego kocham sadystycznie!
takie wiadomości nie są obecnie podawane w prasie rumuńskiej.
takie wiadomości nie są obecnie podawane w prasie rumuńskiej.
Już do nas jadą... bydzie wesoło hyhy
Ani Holendrzy, ani niemcy nie są tak pro imigranccy jak się wam wydaje. Co prawda są mniej ksenofobiczni w przestrzeni publicznej ale to ma raczej swoje wytłumaczenie w poprawności politycznej.
Kolejna sprawa jest taka, że gdyby chcieli to roznieśli by to tałatajstwo w 45 minut, dla ciekawskich polecam wyszukanie materiałów z rozganiania towarzystwa protestującego przeciwko obostrzeniom w pandemii.
Kraje europejskie celowo nic z tym nie robią, kwestia tylko na kogo polecenie i dla jakich celów. Chyba nie muszę przypominać kto za wszystkim się czai
Historia lubi się powtarzać, i nie chce prorokować, ale wkrótce znajdzie się ktoś kto porwie tłumy i zrobi względny porządek na następne 100lat. W tym wszystkim mam tylko nadzieje, że tym razem znajdziemy się po odpowiedniej stronie
Kolejna sprawa jest taka, że gdyby chcieli to roznieśli by to tałatajstwo w 45 minut, dla ciekawskich polecam wyszukanie materiałów z rozganiania towarzystwa protestującego przeciwko obostrzeniom w pandemii.
Kraje europejskie celowo nic z tym nie robią, kwestia tylko na kogo polecenie i dla jakich celów. Chyba nie muszę przypominać kto za wszystkim się czai
Historia lubi się powtarzać, i nie chce prorokować, ale wkrótce znajdzie się ktoś kto porwie tłumy i zrobi względny porządek na następne 100lat. W tym wszystkim mam tylko nadzieje, że tym razem znajdziemy się po odpowiedniej stronie
flejtuch napisał/a:
No co, normalna codzienność na nowoczesnym zachodzie europy
na szczęście u nas tylko polaczki gwałcą i mordują
Mieszkam tuż obok. Widziałem w chuj policji i powoli zbierające sie na miejsce grupki Erytrejczyków z pałkami ale przedstawienie przegapilem bo na zakupach bylem. Jakies podobno polityczne spięcie
W sumie długo to nie trwało bo burmistrz zezwolił na użycie gazu. Więcej czasu trwało wyłapywanie wszystkich, helikopter prawie do północy latał.
W sumie długo to nie trwało bo burmistrz zezwolił na użycie gazu. Więcej czasu trwało wyłapywanie wszystkich, helikopter prawie do północy latał.
opółnocyuciebie napisał/a:
W Holandii musi być niedziela handlowa, bo czarni wyszli na zakupy
Back sunday.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów